Sosiaalityöntekijän virka, Lounainen Lappi

Hakuaika päättyy  16.8.2024 15:00

Sosiaalityöntekijäksi Lounaisen Lapin alueelle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaalityöntekijäksi Lappiin!

Virka sijoittuu Lounaisen Lapin palvelualueelle, jossa on kuusi vammaispalvelun toimipistettä (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio, Ylitornio). Pääasiallisesta toimipisteestä voit esittää oman toiveesi.

Työnkuvaasi vammaispalveluiden sosiaalityöntekijänä kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen tuen ja palvelutarpeiden arviointi sekä palvelujen kokonaisuuden rakentaminen ja yhteensovittaminen muiden palveluiden kanssa. Työhön voi kuulua asiakastyötä pääasiallisen toimipisteen lisäksi myös muissa vammaispalveluiden toimipisteissä. Työntekijöillämme on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia sekä mahdollisuutta käyttää työssä myös omaa autoa tarvittaessa. Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön sekä verkostotyön osaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4 193,07 €/kk. Uusille, viran vastaanottaville kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille on käytössä rekrytointilisä 300 €/kk vuoden 2024 loppuun saakka. Palvelussuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk).

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen itseään koskeva rikosrekisteriote.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta. Hakuaikaa on jatkettu 16.8.2023 klo 15:00 saakka. Aiemmin tehtävään hakijoiden hakemuksen huomioidaan virkaa täytettäessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Pia Koski

puh. 040 704 7736, pia.koski@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan