Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijän virka perhepalveluissa - Suonenjoen kaupunki

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA PERHEPALVELUISSA / Suonenjoki

Tule sosiaalityöntekijäksi Suonenjoelle!

Suonenjoen kaupungin sosiaalilautakunta julistaa haettavaksi sosiaalityöntekijän viran perhepalveluihin ja lastensuojeluun. Virka siirtyy vuoden vaihteessa Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.

Suonenjoki on aktiivinen ja kehittyvä kaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Suonenjoki sijaitsee noin 50 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta. Myös juna- ja bussiyhteydet toimivat.

Jos harkitset kodin vaihtoa, niin Suonenjoella on erittäin kohtuuhintaisia asuntoja. Kaupungissa on myös erinomaiset kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet: uusi liikunta- ja uimahalli, ulkoilu- ja latureitit. Kaupunki tukee monipuolisesti työhyvinvointia ja tarjoaa TYHY-toimintaa.

Suonenjoen sosiaalitoimen viihtyisät toimitilat sijaitsevat aivan keskustassa. Jokaisella työntekijällä on oma työhuone. Meillä on myös etätyömahdollisuus eli työtä voi tehdä joustavasti myös kotona etätyöohjeiden mukaisesti.

Perhepalvelujen tiimissä työskentelee kaikkiaan kolme sosiaalityöntekijää, palveluohjaaja, kaksi perheohjaajaa ja yksi perhetyöntekijä. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa tiimin toiminnasta. Olemme innostuneita kehittämään perhekeskuspalveluita, moniammatillisia tiimityöntaitoja ja perhepalveluja. Meillä on vankkaa ja monipuolista sosiaalityön osaamista ja innostusta sosiaalihuoltolain mukaisten ennalta ehkäisevien työtapojen kehittämiseen.

Valittavan sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluvat lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolain mukaiset sosiaalityön tehtävät, perhepalveluiden kokonaisuuden kehittäminen sekä yhteistyön tiivistäminen terveydenhuollon, sivistystoimen ja muiden lasten- ja nuorten palveluja tarjoavien kanssa. Perhepalvelujen kehittämisessä tiimi on tukenasi työssä.

Suonenjoella selvitetään mahdollisuutta toteuttaa systeemistä lastensuojelua. Hakijalle katsotaan eduksi, mikäli hänellä on ymmärrystä systeemisestä lastensuojelusta.

Sosiaalityöntekijän työ edellyttää joustavaa, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja. Aikaisempi kokemus Pro consona-asiakastietojärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 7§, 32§), rikosrekisteriote sekä sosiaalihuollon ammattihenkikölain mukainen rekisteröinti Valviran rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan tehtävää vastaanotettaessa. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virka täytetään 1.1.23 alkaen, mutta määräaikaisena 50% sosiaalityöntekijänä on mahdollisuus aloittaa sopimuksen mukaan syksyllä 2022.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja Suonenjoen kaupungin palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 3370,46 e/kk.

Virkaan haetaan sähköisen rekrytoinnin kautta www.kuntarekry.fi 16.10.22 klo 23:00 mennessä. Varauduthan hakiessasi haastatteluun, joka järjestetään 20.10.22 klo 14.00 alkaen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Margit Laaksonen puh. 044-7581451, margit.laaksonen@suonenjoki.fi

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi

Suonenjoki on Suomen herkullisin kunta ja itseoikeutettu mansikkapääkaupunki, joka tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille ja erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri työyksiköissä. Kaupunkistrategian mukaisesti rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus näkyvät arjessamme. Huolehdimme niin työntekijöiden ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kuin hyvinvoinnista; kaupungin työntekijänä pääset maksutta vuonna 2021 valmistuneeseen Lintharjun Liikuntakeskukseen, liikuntaneuvojalle ja Sisä-Savon kansalaisopiston kurssille.

Suonenjoki sijaitsee Ysitien varressa noin 40 km Pieksämäeltä, 50 km Kuopiosta ja 100 km Jyväskylästä. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin, eli liikkuminen paikkakuntien välillä onnistuu mainiosti.

Tutustu ja ihastu Suonenjokeen osoitteessa www.suonenjoki.fi


Osoite: Keskuskatu 3, 77600 Suonenjoki
Suonenjoen kaupunki - Savuton työpaikka Suonenjoen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat