Sosiaalityöntekijän virka vammaispalveluissa - Ylöjärven kaupunki

Etsimme vammaispalveluista ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää täydentämään vammaispalvelujen työryhmää.

Työryhmässä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää ja sosiaaliohjaaja. Toimitilat sijoittuvat Ylöjärven perusturvakeskukseen. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu palvelutarpeen arviointia, palvelusuunnitelmien ja päätösten tekemistä kehitysvamma- ja vammaispalvelulain perusteella. Asiakastyössä tukena on moniammatillinen verkosto.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, perehdytyksen sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen. Arvostamme vammaispalvelujen ja kehitysvammahuollon tuntemusta, kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että verkosto- ja tiimityöhön.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä Terveystalon työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Sosiaalityön johtaja Marketta Tiihala, p. 050 561 1037

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto
Osoite: Kuruntie 10, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan