Sosiaalityöntekijän virkoja, Lastensuojelun avohuolto

Hakuaika päättyy  5.6.2024 15:00

Meillä on avoinna Satakunnan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden erityispalveluihin kuuluvassa lastensuojelun avohuollossa sosiaalityöntekijän vakituisia virkoja.

Sosiaalityöntekijöitä tarvitsemme Porin, Keski-Satakunnan (Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen ja Eurajoki) sekä Euran alueelle. Toimipisteesi näiden kuntien alueella on neuvoteltavissa.

Lastensuojelussa työotteemme on lähtökohtaisesti yksilöitä ja perheitä voimaannuttava. Tavoitteenamme on mahdollistaa perheille tunne siitä, että heidät kohdataan asiassaan subjekteina. Lapsi on aina työskentelymme keskiössä.

Yhteistä ymmärrystä yksilöiden ja perheiden tilanteista on mahdollistamassa systeeminen työote. Satakunnassa lastensuojelun systeemistä työmallia on rakennettu jo vuodesta 2018. Jokaisessa systeemisessä tiimissä on oma perheterapeutti tuomassa moniammatillista osaamista ja arviota perheiden tilanteisiin. Sen lisäksi, että sinulla on lapsen asioista vastuussa olevana sosiaalityöntekijänä tiimisi vahva tuki, on Satakunnan lastensuojelussa perinteisenä arvona, että työntekijöitä tuetaan myös yli tiimirajojen.

Tahtotilanamme on rakentaa yhdessä työntekijöiden kanssa asiantuntijatyöyhteisöä, jossa työntekijämme tuntevat aitoa työnimua ja halua sitoutua työyhteisöömme pitkäjänteisesti. Tavoitteena on yhdessä Sinun kanssasi rakentaa pysyvyyttä niin asiakkaillemme kuin meille työntekijöille.

Arvostamme kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä myönteistä, joustavaa ja tarttuvaa työskentelyotetta. Toimimme tiimeissä ja edellytämme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Tarvitset työssä ajokorttia.

Kelpoisuusvaatimuksena hakemiimme tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Tarjoamme esihenkilöiden ja työyhteisön tuen ja säännöllisen työnohjauksen. Meillä on joustava työaika, etätyömahdollisuus ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu hyvinvoinnin tukemiseksi sekä hyvinvointialueen ilmaisia kuntosaleja. Satakunnassa pääset nauttimaan edullisista asumiskustannuksista, monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, kauniista lähiluonnosta sekä kattavista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4160€/kk. Lisäksi maksamme 250€/kk määräaikaista rekrytointi- ja resurssilisää 30.9.2024 asti. Lisän jatkumisen tarpeellisuutta edelleen arvioidaan.

Virkasuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus- ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Tule töihin Satakuntaan! Satakunta on lähellä, vain 110 km Tampereelta ja 210 km Helsingistä! Suurimmat kaupunkimme ovat Pori ja Rauma, mutta meillä on myös viisi muuta kaupunkia sekä monta pientä länsirannikon helmeä! Elämä Satakunnassa koostuu edullisesta ja tilavasta asumisesta ja arki on lyhyiden välimatkojen ansioista mutkatonta. Koska elämä ei ole vain työtä niin Satakunnasta löytyy vapaa-ajallekin runsaasti tekemistä; Suomen parhaista surffausmahdollisuuksista laajaan kulttuuritarjontaan.

Jos asumiskuviot tai työn löytyminen puolisolle askarruttavat, ole yhteydessä rekrytointi@sata.fi niin jutellaan näistä lisää!


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Vastuuyksikön päällikkö Leila Linnainmaa, p.044 701 6147, leila.linnainmaa@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan