Skip to main content
test
SOSIAALITYÖNTEKIJÄT, Keusoten nuorisoasemat - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Hei sinä kasvatus- ja perheneuvonnan tehtävistä innostunut sosiaalityöntekijä, tule kehittämään kanssamme uutta työskentelymallia Keusoten nuorisoasemille!

Haemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälä-Pornaisen ja Tuusulan nuorisoasemille sosiaalityöntekijöitä vakituisiin virkoihin täydentämään moniammatillisia tiimejämme.

Nuorisoasemat palvelevat 13-17 -vuotiaita nuoria ja heidän perheitään mielenterveyteen, päihteiden käyttöön, pelaamiseen, nuoren kehitykseen ja kasvatukseen sekä perheen sisäisiin vuorovaikutusongelmiin liittyvissä pulmissa. Nuorten kanssa tehtävän mielenterveys- ja päihdetyön lisäksi vahvistamme ja kehitämme toimintaamme sosiaalihuoltolain mukaisen kasvatus- ja perheneuvonnan tehtävissä.

Nuorisoasemalla tehtävä työ on itsenäistä ja monipuolista työtä. Sosiaalityöntekijän työssä painottuvat vanhempien, perheiden ja verkostojen kanssa tehtävä työ sekä kasvatus- ja perheneuvonnan tehtävien mukaisesti eroauttaminen. Vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön, työn suunnitteluun ja työn tekemisen tapoihin on paljon. Voit tehdä työtä joustavasti omia vahvuuksiasi ja osaamistasi hyödyntäen.

Nuorisoasemat ovat ammatillisesti ja asiakaslähtöisesti töitä tekeviä tiimejä, joihin uuden työntekijän on helppo tulla. Tiimeissä työskentelee tällä hetkellä sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia ja psykologeja ja kokoonpanot vaihtelevat hieman kunnasta riippuen. Lisäksi jokaisessa tiimissä työskentelee osa-aikainen lääkäri ja psykiatri sekä nuorisoasemapalvelujen esihenkilö.

Työsi tukena sinulla on vahvan tiimin tuen lisäksi esihenkilö sekä säännöllinen ryhmä- tai yksilötyönohjaus. Työtä on mahdollista tehdä tarpeen mukaan myös työparityönä. Työtäsi ja työssä kehittymistäsi tukee säännöllinen kouluttautumisemme. Esimerkiksi keväällä 2022 kouluttauduimme lyhytterapeuttisten työmenetelmien käyttöön ja keväällä 2023 tulemme kouluttautumaan päihdetyön sisältöihin. Sosiaalityöntekijöille tarjoamme syksyllä 2023 alkavan StepApp-uusperhevalmentajakoulutuksen.

Työtehtävien hoitamiseksi työkokemus mielenterveyteen tai päihdetyöhön liittyvästä nuorten ja heidän perheidensä parissa tehtävästä työstä ovat eduksesi. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Kelpoisuusehtona edellytämme hakijalta sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta ja Valviran laillistusta.

Ilmoitathan hakemuksessasi, minkä kunnan nuorisoasemalle haet ensisijaisesti töihin. Kontaktoimme hakijoita mahdollisesti hakuaikana ja sovimme haastatteluaikoja.

Työpaikkojen osoitteet:

  • Hyvinkään nuorisoasema, Suutarinkatu 2, Hyvinkää
  • Järvenpään nuorisoasema, Yhteiskouluntie 13, Järvenpää
  • Mäntsälä-Pornaisten nuorisoasema, Karhukuja 1, Mäntsälä
  • Tuusulan nuorisoasema, Autoasemankatu 2, Tuusula
Tietoja palvelussuhteesta:
  • vakituinen virkasuhde (4kpl) sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3861,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaika 37,45min/vko.
  • Tutustu tästä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat. Avaa rekrytointisivusto tästä
Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisoasemapalvelujen esihenkilö Aila Helminen, puh. 050 497 0232, aila.helminen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 31.1.2023.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat