Sosiaalityöntekijöitä vammaispalveluun - Seinäjoen kaupunki

Sosiaalityöntekijöitä vammaispalveluun - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vammaispalveluissa on tilaa vakituiselle sosiaalityöntekijälle ja määräaikaiselle vastaavalle sosiaalityöntekijälle (31.1.2020 saakka). Jos olet henkilö, joka haluaa uusia haasteita työuralleen osana ammattitaitoista ja kehittyvää tiimiä, niin hae meille töihin! Työyhteisössämme on tilaa myös koulutukseen ja itsensä kehittämiseen!

Sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa korostetaan aiempaa vahvemmin asiakkaan kokonaistilanteen arviointia, neuvontaa ja asiakaslähtöisyyttä. Vammaispalveluissa ohjataan, neuvotaan ja tuetaan vammaisia henkilöitä palveluihin liittyvissä kysymyksissä ja käsitellään vammaispalvelulainmukaisia hakemuksia. Työtä tehdään osana sosiaalipalvelujen moniammatillista verkostoa.

Vastaava sosiaalityöntekijä toimii mm. tiimien vetäjänä, työparina sosiaaliohjaajille ja sosiaalityöntekijöille haasteellisissa asiakasprosesseissa ja toimii vammaisneuvoston kokouksissa sihteerinä.

Pätevyysvaatimuksena virkoihin on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015 § 7) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Hakijalta edellytetään kehitysvamma- ja vammaisalan tuntemusta ja sosiaalityön työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa sekä yhteistyökykyä toimia monialaisissa verkostoissa ja halua kehittää omaa työaluettaan. Sosiaalityön opiskelijoiden hakemukset otetaan huomioon sosiaalihuollon ammattihenkilölain määräysten mukaisesti.

Palkkaus KVTES:n mukainen sisältäen 5 % työvaativuuden arvion.

Valittujen on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Työtehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Koeaika 6 kk vakituisen viran ja 4 kk sijaisuuden osalta.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/sosiaali-jaterveyspalvelut/vammaispalvelut.html

Vammaispalvelujohtaja Kristiina Keppo, p. 06 416 2157 ja sosiaalityön tulosaluejohtaja Harri Lintala, p. 06 416 2167

Seinäjoen kaupunki

Tule meille töihin!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.
Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

Tutustu työnantajaan