Sosionomi erityisryhmien palveluasumiseen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Erityisryhmien tehostetun palveluasumisen yksikkö Kuusaakoti Kotkan keskustassa etsii SOSIONOMIA vahvasti tuettuun kehitysvammaisten asumisyksikköön.

Yksikössämme on kahdeksan asukaspaikkaa ja toimit yksikössä asiantuntijana osallistuen päivittäiseen asukkaiden ohjaamiseen, sillä tuemme asukkaita heidän jokapäiväisissä toimissaan ja mahdollistamme jokaiselle omannäköisensä elämän. Työ on kaksivuorotyötä

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosionomin tutkinto ja laillistus tehtävään. Tehtävä edellyttää voimassa olevia lääkelupia. Psykiatrinen kokemus katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, iloisen, joustavan ja jatkuvasti omaa työtään kehittävän työyhteisön sekä mahdollisuuden osallistua työnantajan järjestämään monipuoliseen koulutustarjontaan.

Kymsotessa huolehdimme rokotesuojasta.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Helena Tuormala p. 0405861411.

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48100 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö. Laadun tekee huippuammattilaiset.

Kymsotelaiset huolehtivat rokotesuojastaan.