test
Sosionomien lyhytaikaiset sijaisuudet - Ylöjärven kaupunki

Hae sijaiseksi ja/tai keikkatyöhön Ylöjärven perhetukikeskus Kiirukseen!
Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia ja keikkatyötä sosionomeille sekä sosionomiopiskelijoille.

Perhetukikeskus Kiirus on seutukunnallinen lastensuojelun päivystysyksikkö, jossa on 7-osastopaikkaa. Kiiruksen moniammatilliseen henkilökuntaan kuuluvat johtaja, vastaava ohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, 6 ohjaajaa ja 2 lähihoitajaa, jotka toimivat yövalvojina.

Sijaisuudet ja keikkatyö ovat loistava mahdollisuus hankkia työkokemusta, kokeilla erilaisia työtehtäviä, osoittaa taitonsa sekä tienata lisäansiota. Parhaimmillaan sijaisuudet mahdollistavat pitkän työuran työnhakijalle.

Edellytämme sijaiselta:
- Täysi-ikäisyyttä
- Tutkintotodistusta tai opintorekisteriotetta opiskelijoiden osalta
- Rikosrekisteriotetta

- Lastensuojelun ja sijaishuollon tuntemus sekä LOP-lääkeluvat katsotaan eduksi.

Sinulla on mahdollisuus valita milloin työskentelet! Sijaisuudet ovat joustava tapa työskennellä esimerkiksi opiskelujen ohella. Huomioithan, että työtä on tarjolla lyhyellä varoitusajalla ja epäsäännöllisesti.

Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia vahvistaa omaa osaamista opintoja ja tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Meille jokainen työntekijä on yhtä arvokas ja haluamme tehdä työmme parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Hakemuksen saatuamme, otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Tervetuloa töihin Ylöjärven kaupungille!

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhetukikeskus Kiiruksen johtaja Hannu Järvinen, p. 050 437 1225, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Rekrytointikoordinaattori Eveliina Erola, p. 041 730 2044, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Ylöjärvi, 39160 Julkujärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat