test

SOTE-alan kesärekry 2023

Hakuaika päättyy  31.5.2023 23:59

Hei sie sote-alan ammattilainen tai alan opiskelija! Miltä kuulostaisi kesä iloisessa Etelä-Karjalassa?

Meillä on tarjolla mielenkiintoisia työmahdollisuuksia edelläkävijäyhteisössämme muun muassa lähihoitajille, hoiva-avustajille, sairaanhoitajille sekä sosiaalialan ammattilaisille Etelä-Karjalan hyvinvointialueen eri sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa. Jotta pääset starttaamaan työsi mahdollisimman sujuvasti juuri silloin kun siun on mahdollista meillä aloittaa, lupaamme kattavan perehdytyksen mihin ikinä suuntaatkin.

Myö välitetään siusta, siksi tarjoamme siulle:
- Joustavat työjärjestelyt, jotta voit tehdä arjestasi siun näköisen
- Työympäristön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa
- Vahvan kollegiaalisen tuen sekä iloisen ja kannustavan työyhteisön
- Kilpailukykyisen palkkauksen, joka määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan ja opiskelijoilla opintojen vaiheen ja tehtävänkuvan mukaan. Valmistuneilla ammattilaisilla tässä kesätyöhaussa olevissa tehtävissä palkka on esimerkiksi:
- Lähihoitaja, 2371,77-2428,16 €/kk, Lähihoitajaopiskelija 2069,36-2362,76 €/kk
- Sairaanhoitaja, 2612,66-2842,90 €/kk, Sairaanhoitajaopiskelija 2184,32-2826,12 €/kk
- Hoiva-avustaja, 1928,71-1995,04 €/kk
- Sosiaalialan ammattilainen esim. ohjaaja (mm. perhetyö, vammaispalvelut, lastensuojelu), (sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto) 2617,76-2882,87 €/kk, AMK-opiskelija 2069,36-2738,73 €/kk.

Hakeminen meille on helppoa: et tarvitse CV:tä tai muita liitteitä.

Jätäthän meille yhteystietosi ja kerrothan toiveistasi työn ja ajankohdan suhteen, niin myö ollaan siuhun yhteydessä - ja etsitään yhdessä just siulle sopiva työ!

#mieturvaan #mieuskallan #mievastaan #mievälitän #ekhva

EKHVA:n rekrytointipalvelut, rekrytointipalvelut@ekhva.fi, p. 040 651 1300

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan