Skip to main content
test
Sote-palvelujen sijaisuudet Tampereen kaupungilla - Tampereen kaupunki

Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Haemme sijaisuuksiin mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, ohjaajia, sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, perhetyöntekijöitä ja laitoshuoltajia sekä näiden alojen opiskelijoita.

Kelpoisuusehtoina useimpiin sosiaali- ja terveydenhuollon tehtäviimme on joko Suomessa nimikesuojattu tai laillistettu ammattihenkilö. Lisäksi useimpiin tehtäviin edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.
Eduksesi on voimassa oleva Love-tentti.

Sijaisuuksiin otetaan opiskelijoita, joilla on riittävästi opintoja suoritettuna.
- Lähihoitaja/ohjaaja: Lähihoitajaopiskelijat 120osp suoritettuna tai sairaan-, terveyenhoitaja tai
kätilöopiskelijat 60op ja ensimmäinen harjoittelu suoritettuna.
- Sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai kätilöopiskelija 140op.
- Terveydenhoitaja: Terveydenhoitajaopiskelija 160op.
- Ohjaaja/Sosiaaliohjaaja: Sosionomiopiskelija 140op. Joihinkin ohjaajan tehtäviin myös muut sosiaalialan
opiskelijat.
- Sosiaalityöntekijä: Sosiaalityön ammattiin opiskeleva, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja
käytännön harjoittelun.

Toivomme sinulta kiinnostusta asiakaslähtöiseen työhön, rohkeutta hypätä uusiin tehtäviin ja halukkuutta kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Jätähän hakemuksesi Hae työpaikkaa- painikkeesta. Käymme Monetralla hakemuksia läpi ja otamme yhteyttä sijaiseksi soveltuviin hakijoihin haastatteluajan sopimiseksi. Hyväksymme haastattelun perusteella sijaiset Tampereen kaupungille.
Toivomme, että tallennat mahdolliset tutkintotodistukset hakemuksellesi.

Mikäli olet kiinnostunut Tampereen kaupungin muista sijaisuuksista, kuten varhaiskasvatuksen tehtävistä, riittää että jätät hakemuksesi johonkin Tampereen kaupungin keikkatyöilmoitukseen.

Lisätietoja hakemuksen jättämisestä voit kysyä Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi tai puh. 040 806 3184

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/sijaisrekrytointi.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja hakemuksen jättämisestä voit kysyä Monetra Pirkanmaa Oystä rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat