Sote-palvelumuotoilija (ICT-asiantuntija), Lahti

Hakuaika päättyy  4.8.2024 23:59

Haluatko tehdä työtä kaikkien päijäthämäläisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden hyväksi? Tule mukaan, tehdään yhdessä Päijät-Hämeen hyvinvointialueesta alamme paras työpaikka! 

Haemme nyt ammattitaitoisen joukkomme vahvistukseksi Sote-palvelumuotoilijaa (aka ICT-asiantuntija, palvelumuotoilu) vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointialueen tietohallintoon Lahteen. Toimistomme sijaitsee Linjakadulla, kävelymatkan päässä Lahden matkakeskuksesta.

Toimit tuotannonohjauksen tiimissä, jossa tehtävänäsi on palvelumuotoilun keinoin selvittää, kuvata ja kehittää hyvinvointialueen toimintaa, mallintamalla ja muotoilemalla sen tueksi toteutettavaa prosessien automatisointia. Toimit tehtävässäsi osana ohjelmistorobotiikan prosessiautomaatioratkaisujen (RPA) suunnittelusta, toteutuksesta, käyttöönotoista ja ylläpidosta vastaavaa projektitiimiä tiiviissä yhteistyössä toiminnan, tukipalveluiden, tietohallinnon ja järjestelmätoimittajien sidosryhmien edustajien kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös palvelumuotoilun asiantuntijana toimiminen, ammattilaisten tarpeiden ja käyttäytymisen analysointi sekä ratkaisuvaihtoehtojen kehittäminen näiden tarpeiden täyttämiseksi.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on vahva palvelumuotoiluosaaminen ja kokemusta prosessien automatisoinnista RPA-ratkaisuilla. Sinulta löytyy osaamista palvelutuotannon kehittämiseen ja omaat kokemusta ketterästä kehittämisestä, projektityöskentelystä monitoimittajaympäristössä sekä hyvät tiimityötaidot. Omaat kyvyn toimia sujuvasti eri sidosryhmien edustajien kanssa ja osaat asettua käyttäjien asemaan. Osaat johtaa omaa työtäsi ja toimia sujuvasti yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Arvostamme lisäksi, mikäli omaat jotain / joitain seuraavista:
- Muotoiluosaaminen (esim. graafinen suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, käyttäjäkokemussuunnittelu)
- Kokemusta julkisen sektorin prosessien automatisoinnista
- Tunnet hyvinvointialueen toimintaa käytännön työkokemuksen kautta
- Kokemusta muutosjohtamisesta
- Kokemusta hyötylaskelmista ja riskienhallinnasta
- Kokemusta tietohallinnon toiminnasta
- Kokemusta ja osaamista projektinhallinnasta
- Kokemusta teknologian ja tietotekniikan hyödyntämisestä palvelutuotannon uudelleen järjestämisessä ja kehittämisessä
- Kokemusta terveydenhuollon tietojärjestelmistä ja integraatioista
- Kokemusta järjestelmäkehityksestä
- Ymmärrystä toimialamme (sote-pela) ympäristöstä ja toiminnan vaatimuksista, kuten lainsäädäntö
- Asiantuntemusta seuraavista: Lean, julkiset hankinnat, muutoshallinta
- Asiantuntemusta todentavaa sertifikaattia (esim. Scrum, ITIL)

Tarjoamme sinulle merkityksellisen roolin toiminnan kehittämisen, muutosjohtamisen ja teknologian välimaastossa sekä mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta tiimiä prosessien automatisointiin hyvinvointialueen toiminnan tueksi ja omaa rooliasi tiimissä osaamisen ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Sinä olet meille tärkeä, ja siksi meillä on työhyvinvointisi tueksi kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut.

Työyhteisömme jäsenenä saat:
- Ammatistaan ylpeän työyhteisön ja kannustavan ilmapiirin, jotka auttavat pitämään motivaation kohdallaan.
- Pitkät vuosilomat ja työelämäjoustot, olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
- Työterveyspalvelut ja niihin kuuluvan Terveyssovelluksen.
- Säännölliset kuntomittaukset, palautumisen viikot sekä talon sisäisen työnohjauksen, jotka tukevat työhyvinvointia.

Arvostamme myös laadukasta vapaa-aikaa. Tarjoamme muun muassa täyden 400 € vuotuisen ePassin, tuen työsuhdepolkupyörään, lomaetuja ja työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Lisäksi jokainen työntekijämme on työntekijäyhdistys Pähe ry:n jäsen. Pähellä on useita vapaa-ajanosastoja kuorosta salibandyyn, ja he onnistuvat usein neuvottelemaan meille edullisempia lippuja alueen tapahtumiin sekä alennuksia erilaisiin palveluihin.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki lähellä kaikkea Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Sinulla on korkeakoulututkinto tai toisen asteen koulutus yhdistettynä laajaan ammatilliseen perehtyneisyyteen. Sinulla on vahva kirjallinen ja suullinen ilmaisu- ja esiintymistaito ja suomen kielentaitosi on erinomainen hyvän englanninkielentaidon lisäksi. Lisäksi olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä käytännössä osoitetut yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Jos sinut valitaan tehtävään, sinusta tehdään suostumuksellasi henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. 

Anna tarinasi jatkua Päijät-Hämeessä. Tervetuloa joukkoomme!


Lisätietoja

https://www.paijatha.fi/digiammattilaisten-tyopaikat/
https://www.paijatha.fi/digiammattilaisten-tyopaikat/

Yhteystiedot

Tuotepäällikkö - soittoaika ke 26.6. klo 12-16

Jari Siitonen

puh. +358 40 031 5808

jari.siitonen@paijatha.fi

Yksikön esihenkilö

Hanna Ohrimovitsch

Puh. +358 44 440 6620

hanna-mari.ohrimovitsch@paijatha.fi

Tietohallintojohtaja - soittoaika ti 16.7. klo 14-16 tai to 18.7. klo 8-9

Teemu Mäkelä

Puh. +358 40 5522988

teemu.makela@paijatha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meitä Päijät-Hämeen hyvinvointialueen työntekijöitä on lähes 8000, ja olemmekin maakunnan suurin työnantaja. Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee osaajia useista eri ammattiryhmistä.  Meille on tärkeää tasa-arvo ja yhdenvertaisuus - siksi toivommekin monipuolisesti hakemuksia eri taustoista ja ikäryhmistä sekä eri sukupuolta olevilta henkilöiltä. Arvojemme mukaisesti toimintamme perustuu luottamukseen, olemme rohkeita, välitämme niin työntekijöistämme kuin asiakkaistamme.  Tutustu työnantajaan