Sotkamon kansalaisopiston opettajan toimi - Sotkamon kunta

Sotkamon kansalaisopiston opettajan toimi - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyspalveluissa julistetaan uudelleen haettavaksi toistaiseksi voimassaoleva kansalaisopiston opettajan toimi 1.8.2019 alkaen Kuhmon toimipisteeseen. Aikaisemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon. Kuhmo on luonnonkaunis paikka ja paikkakunnalla on paljon harrastusmahdollisuuksia sekä kulttuuritarjontaa.
Opetettavana aineena on käden taidot, kovat materiaalit (tekninen työ). Kansalaisopiston teknisen työn tila on monipuolisesti varusteltu ja mahdollistaa laajan kurssitoiminnan. Eduksi luetaan kokemus kehittämistyöstä, hyvät vuorovaikutustaidot, hyvät tvt-taidot ja kielitaito.

Kelpoisuusehdot: soveltuva korkeakoulututkinto sekä väh. 60 op tai väh. 35 ov laajuiset pedagogiset opinnot (asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista, 14.12.1998/986).

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Toimeen valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, paperiseen hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Tällöin hakemus liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen Sotkamon kunta/sivistyspalvelut Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Hakuaika päättyy 28.5.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Yhteystiedot: sivistysjohtaja-kansalaisopiston rehtori Merja Ojalammi , merja.ojalammi@sotkamo.fi, 044-750 2125.

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.
Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.
Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!
Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan