Skip to main content
test
Sotkamon kunnan varhaiskasvatuksen sijaisrekisteri - Sotkamon kunta

Varhaiskasvatuksen sijaisrekisteri kesken vuoden täytettäviä sijaisuuksia varten. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä muutamiin viikkoihin. Sijaisia kutsutaan töihin tarvittaessa mm. varhaiskasvatuksen opettajiksi, varhaiskasvatuksen lastenhoitajiksi sekä muihin varhaiskasvatuksen avustaviin tehtäviin.

Osa pidemmistä sijaisuuksista sekä vakinaiset toimet laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Sotkamon kunnan avoimia työpaikkoja Kuntarekryn tai TE-toimiston verkkosivuilta ympäri vuoden.

Sijaiselta edellytetään varhaiskasvatuslain (540/2018) 26-28 §:n mukaista kelpoisuutta tehtävästä riippuen. Sijaisrekisteriin voivat hakea varhaiskasvatuksen opettajaksi tai lastenhoitajaksi opiskelevat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava henkilö.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kasvatusjohtaja Ville Manninen, ville.manninen@sotkamo.fi, puh. 044 750 2298

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamon kunta on valittu kehittämään UNICEFin lapsiystävällinen kunta -mallia ensimmäisenä kuntana Kainuusta. Malli perustuu YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen ja kansainväliseen Child Friendly City- malliin ja se auttaa kuntia edistämään lapsen oikeuksien toteutumista. Sotkamossa halutaan kehittämistyössä kiinnittää huomiota erityisesti lasten ja nuorten osallisuuden vahvistamiseen, hyvinvoinnin haasteiden tunnistamiseen, yhteistyöverkoston tiivistämiseen ja harrastamisen tukemiseen. Lisäksi lapsivaikutusten arviointi otetaan osaksi kaikkea kunnallista päätöksentekoa. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat