Sovellusasiantuntija - 2M-IT

Haemme 2M-IT:lle sovellusasiantuntijaa työskentelemään sosiaalitoimen järjestelmien pariin ensisijaisesti Porin toimipisteelle, mutta muutkin 2M-IT:n toimipisteet voivat tulla kyseeseen.

Tehtäviisi Sovellusasiantuntijana kuuluu sosiaalipalveluiden ammattilaisten eri sovellusten käyttöön ja toimintaan liittyvien ongelmien ratkominen, käytön opastus, ohjeiden laatiminen sekä asiakkaan eri toiminnankehityshankkeisiin liittyvät projektitehtävät ja muut asiantuntijatehtävät. Sovellusten pääkäyttäjänä tehtävääsi kuuluu sovelluksen ylläpitotehtävät ja konsultointityö asiakkaan tarpeen mukaan sekä testaaminen ja kouluttaminen. Varmistamme palvelujemme ajanmukaisuuden asiantuntijoidemme erikoistumisen ja osaamisen jatkuvan kehittämisen avulla, minkä vuoksi odotamme sinulta jo kertyneen kokemuksen lisäksi kykyä ja halua oppia jatkuvasti uutta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Soveltuvaa koulutusta ja vähintään alan kolmen vuoden työkokemusta
- Käyttökokemusta sosiaalipuolen asiakastietojärjestelmistä
- Aktiivista otetta ongelmanratkaisutilanteissa
- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
- Itsenäistä sekä oma-aloitteista otetta työhön.

Lisäksi katsomme eduksi:
- Sosiaalialan koulutuksen
- Asiakastietojärjestelmien ohella kokemuksen muista sosiaalipalveluissa käytettävistä tietojärjestelmistä
- Asiakaspalvelukokemuksen ICT-alalta
- ITIL-prosessien tuntemuksen

Tarjoamme:
- Ajanmukaiset työvälineet
- Sujuvat ja ketterästi kehitettävät toimintamallit
- Vahvan asiantuntijayhteisön tuen
- Mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset edut

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Haastatteluihin kutsutuille lähetetään kutsu annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.2m-it.fi

Tutustu työnantajaan

Päivi Autio, 044 702 2004

2M-IT, Sovelluspalvelut, Ydinjärjestelmäpalvelut
Osoite: Pori

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan.

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee yli 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.