test
Sovellusasiantuntija - 2M-IT

2M-IT kehittää palvelujaan, ja haemme Tukipalveluiden yksikköön sovellusasiantuntijaa Service Deskiin. Työn voit perehdytyksen jälkeen tehdä halutessasi etänä tai voit työskennellä millä tahansa toimipisteellämme.
Sovellusasiantuntijana vastaanotat asiakkailta saapuvia tukipyyntöjä eri yhteydenottokanavien kautta. Osallistut terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen ammattilaisten pääte- ja oheislaitteiden häiriöiden esiselvitykseen ja ratkaisuun, eri sovellusten käyttöön ja toimintaan liittyvien ongelmien ratkomiseen sekä käytön opastukseen. Varmistamme palvelujemme ajanmukaisuuden asiantuntijoidemme erikoistumisen ja osaamisen jatkuvan kehittämisen avulla, minkä vuoksi odotamme sinulta jo kertyneen kokemuksen lisäksi kykyä ja halua oppia jatkuvasti uutta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Kykyä ratkoa ongelmia ja neuvoa puhelimitse ja kirjallisesti
- Valmiutta työskennellä klo 7-17 välille porrastetulla työajalla
- Kehittymishalua ja asiakaspalveluhenkistä otetta työhön
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:
- Tehtävään soveltuvaa ICT-alan koulutusta
- Terveydenhoitoalan ja / tai sosiaalialan koulutuksen tai toimialatuntemusta
- Asiakaspalvelukokemusta ICT-alalta
- Kokemusta Active Directory käyttäjä- ja konetilien hallinnasta
- Kokemuksen potilastietojärjestelmistä ja muista sote-sektorilla käytettävistä tietojärjestelmistä
- Tuntemuksen sähköisistä palvelukanavista kuten itsepalveluportaalit ja chat
- Efecte palveluhallintajärjestelmän tuntemuksen
- ITIL-prosessien tuntemuksen

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, ja tuemme ICT-alan perustutkinnon suorittamista työn ohessa. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Haastatteluihin kutsutuille lähetetään kutsu annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne Jaarto puh: 0400515695 sposti: Anne.jaarto@2m-it.fi

Lisätietoja

2M-IT, Tietotekniikkapalvelut, Tukipalvelut

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 600 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Sinulle suositellut työpaikat