Skip to main content
test
Sovellusasiantuntija Abilita sosiaalihuolto - 2M-IT

Haemme 2M-IT:lle sovellusasiantuntijaa työskentelemään ydinasiakastietojärjestelmien pariin. Toimipisteesi on ensisijaisesti Turun tai Vaasan toimipisteemme, mutta työskentely onnistuu miltä tahansa 2M-IT: n toimipisteeltä. Mahdollistamme myös joustavan etätyön. 

Tehtäviisi kuuluu asiakastietojärjestelmän (Abilita Sosiaalihuolto) käyttöön ja toimintaan liittyvät ylläpitotehtävät, kehitystyöt sekä testaaminen. Työskentelet mukana käyttöönotoissa sekä toimit kouluttajana järjestelmään liittyvissä koulutuksissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja ohjelmistotoimittajan kanssa. Projekteihin osallistut asiantuntijaroolissa. Odotamme Sinulta jo kertyneen kokemuksen lisäksi kykyä ja halua oppia jatkuvasti uutta sekä laajentaa omaa osaamistasi. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sosiaalialan koulutusta ja/tai vahvaa kokemusta sekä toimialatuntemusta. Kokemus Abilitan pääkäyttäjätehtävästä on suotavaa.

Ymmärrät hyvin asiakkaan palvelutarpeen ja koordinoit sekä hallitset laajoja kokonaisuuksia. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit myös hyvin osana tiimiä. Sinulta löytyy asiakaspalveluhenkistä otetta työhön sekä haluat kehittyä edelleen. Tehtävä vaatii ajoittain matkustusvalmiutta Suomen sisällä. 

Lisäksi katsomme eduksi: 
- Käyttökokemusta asiakastietojärjestelmistä ja toimintaympäristöstä
- Asiakaspalvelukokemuksen ICT-alalta 
- ITIL-prosessien tuntemuksen 
- omatoimisuuden ja aloitteellisuuden 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto. 

Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutetaan videohaastatteluna, joihin valitut saavat erillisen kutsun sähköpostitse.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Ydinjärjestelmäpalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 800 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

2M-IT - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat