Specialiserande läkare (2), radiologi - Vaasan sairaanhoitopiiri

Välkommen till Vasa centralsjukhus!

Vårt havsnära och högt värderade specialiseringssjukhus är mycket uppskattat bland unga läkare, som redan i flera år har röstat fram Vasa centralsjukhus till ett av landets främsta utbildningsställen. Hur låter det med uppmuntrande handledning, en konkurrenskraftig lön och varierande utvecklingsprojekt? Just nu arbetar vi tillsammans med kommunerna i distriktet för att skapa en välfärdssamkommun som inleder sin verksamhet från och med början av år 2022. Den nya samkommunen kommer ha över 6 000 anställda. Vill du bli en del av gänget?

Vi söker
två specialiserande läkare i radiologi.


Behörighetskrav: legitimerad läkare.
Språkkunskapskrav: god förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Styrelsen för sjukhuset kan bevilja dispens från språkkunskapskravet.
(Behörighetsstadga: www.vasacentralsjukhus.fi/rekrytering)

Den valda bör före tillträdandet av tjänsten förete godtagbart friskhetsintyg. Dessutom ska den valda enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar (1227/2016) ha ett giltigt vaccinationsskydd.

Prövotid tillämpas.

Läs mer

http://www.vasacentralsjukhus.fi

Mer om arbetsgivaren

Överläkare Reijo Autio
Tel. 040 670 3418
reijo.autio@vshp.fo

Vasa sjukvårdsdistrikt
Adress: Sandviksgatan 2-4, 65130 Vaasa

Vid Vasa centralsjukhus erbjuder vi högklassig specialsjukvård på två språk. Vår medicinska verksamhet ligger på en hög nivå och präglas av ett omfattande kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. Vi erbjuder våra 2100 medarbetare en god arbetsplats, där kompetensutveckling och trivsel står i fokus. Välkommen till oss!

Sinulle suositellut työpaikat