Specialiserande läkare, radiologi - Vaasan sairaanhoitopiiri

Specialiserar du dej inom radiologi eller har du planer på att söka studierätt till specialiseringsutbildningen? Vasa centralsjukhus söker dej som har ett brinnande intresse för området. Tillsammans skräddarsyr vi en plats som passar dig.

Vasa centralsjukhus har under flera år röstats fram till ett av landets främsta utbildningsställen. Unga läkare lyfter fram den värdefulla inlärningsmiljön som präglas av de många möjligheterna till delaktighet i det praktiska arbetet. Därtill har lättillgängligheten till och stödet av specialistläkare som fås vid Vasa centralsjukhus varit uppskattat.

Förutom att vara ett högt värderat specialiseringssjukhus är Vasa centralsjukhus innovativt med varierande utvecklingsprojekt. Just nu arbetar vi tillsammans med kommunerna i distriktet för att gemensamt bilda en välfärdssamkommun som från och med år 2022 kommer tillhandahålla den social- och primärvård samt specialiserade sjukvård som ordnas i regionen. Vård- och verksamhetsprocesserna utvecklas även genom en ny sjukhusbyggnad med moderna och högklassiga utrymmen och beredskap att utnyttja framtidens teknologi. Hos oss ges du därför möjlighet till en professionell utveckling.

Vill du bli en i vårt team? Lämna din ansökan här via Kuntarekry eller ta kontakt!

Överläkare i radiologi Reijo Autio
(reijo.autio@vshp.fi, tel. 040 670 3418).

Läs mer

http://www.vasacentralsjukhus.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Överläkare i radiologi Reijo Autio
Tel. 040 670 3418
reijo.autio@vshp.fi

Lär dig mer om oss

Vasa sjukvårdsdistrikt

Vid Vasa centralsjukhus erbjuder vi högklassig specialsjukvård på två språk. Vår medicinska verksamhet ligger på en hög nivå och präglas av ett omfattande kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. Vi erbjuder våra 2100 medarbetare en god arbetsplats, där kompetensutveckling och trivsel står i fokus. Välkommen till oss!


Adress: Sandviksgatan 2-4, 65130 Vaasa

Sinulle suositellut työpaikat