Skip to main content
test
Specialist i psykiatri - Ålands hälso- och sjukvård

Ålands hälso- och sjukvård söker

Specialist i psykiatri vid psykiatriska kliniken


Vi saknar ännu en specialist för att ha ett fullt team. Kanske vill du ta vara på möjligheten? Vi välkomnar dig till vår unika klinik med mycket entusiasm och bra möjligheter för arbete med patienten i fokus.

Psykiatriska kliniken ansvarar för den psykiatriska specialsjukvården för vuxna i landskapet Åland. Kliniken inkluderar en vårdavdelning med 14 vårdplatser (frivillig vård och vård oberoende av patientens vilja) samt öppenvården. Verksamheten finns på sjukhusområdet, vilket möjliggör goda kontakter till övrig hälso- och sjukvård.

Som överläkare utför du kliniskt arbete samt deltar i utvecklingsarbetet tillsammans med andra specialister, specialiserande läkare, AT-läkare och annan personal i kliniken. Jourtjänstgöring från hemmet ingår i arbetet. Det finns möjlighet att påverka innehållet i arbetet. Om du är intresserad av ett annat arbetsupplägg än heltidsarbete kan det gå att ordna.

Vi söker dig som är genuint intresserad av området psykiatri samt har positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete, flexibilitet, förmåga till god kommunikation och vilja till utveckling.

Behörig för tjänsten är läkare med specialistexamen inom psykiatri med legitimation beviljad av Valvira, tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården i Finland (FFS 559/94). Om du har svensk legitimation brukar det gå smidigt att få finsk legitimation.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48 § i Lag om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

Tjänsten är ordinarie med tillträde enligt överenskommelse. Prövotid kan tillämpas.

ÅHS hjälper vid behov med bostad.

Information om Åland och om att flytta till Åland hittar du på www.aland.ax och www.alandliving.ax/sv.


Välkommen med din ansökan senast den 23.2.2023 kl 15.00.


Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer

http://www.ahs.ax

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Närmare uppgifter om tjänsten ges av klinikchef Sirpa Mankinen, +358 18 53 8613 eller sirpa.mankinen@ahs.ax. Du kan också kontakta vår specialistläkare Herman Holm, tel. +46 732 300 750 eller herman.holm@ahs.ax.

Lär dig mer om oss

Psykiatriska kliniken

Åland är ett självstyrt landskap i Finland med egen lagstiftning inom bland annat hälsovårdens område. Åland har drygt 30 000 invånare. Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ansvarar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland och erbjuder allt från förebyggande vård till specialiserad vård. Arbetsspråket är svenska.


Adress: Ålands hälso- och sjukvård, Pb 1091, 22111 Mariehamn

Sinulle suositellut työpaikat