Skip to main content
test
Specialklasslärare - Porvoon kaupunki

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön i den tvåspråkiga staden Borgå, då är du den lärare vi söker!

Borgå stads svenska utbildningstjänster söker specialklasslärare till Strömborgska skolan till en ordinaie tjänst från och med 22.8.2022 eller enligt överenskommelse.

Strömborgska skolan är en sammanhållen grundskola för åk 1-9. Undervisningen sker dels som kompanjonundervisning och dels i smågrupp. Vi erbjuder moderna utrymmen och teknik i en nybyggd skola.

I januari 2020 flyttade vi in i ett nybyggt hus, som är planerat för vår verksamhet. Vi har strävat till att skapa "en liten skola i den stora". Olika årskurser har skilda ingångar och skilda lärmiljöer medan specialsalar för konst- och färdighetsämnen samt matsal är gemensamma. Våra utrymmen med god akustik, god belysning och modern utrustning möjliggör olika pedagogiska lösningar för elever med olika behov. Traditionella klassrum, flexibla utrymmen och smågruppsrum utnyttjas för elever i alla åldrar.

Vi jobbar för en trygg skola där respekt är ledordet i vår verksamhet. Respekt för varandra och respekt för omgivningen. Vi sätter eleven i centrum och jobbar för att varje elev skall utvecklas till en ansvarskännande vuxen. Strömborgska skolan deltar i Proskola-projektet.

Examensbetygen som visar behörigheten (specialklasslärarbehörighet) ska uppvisas i samband med en eventuell intervju. Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträds. Prövotid 6 månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 19.8.2022 före kl. 15 via Sök nu länken.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/stromborgska-skolan/

Tutustu työnantajaan
  • Svenska utbildningstjänster
  • Työpaikka
  • 457929
  • 22.8.2022 eller enligt överenskommelse
  • Enligt UKTA
  • 5.8.2022 - 19.8.2022 15:00
  • KuntaUusimaa

Yhteystietomme

På frågor svarar rektor Carola Wiksten, 040 3507011, carola.wiksten@porvoo.fi

Lisätietoja

Svenska utbildningstjänster

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Osoite: Pepotvägen 2, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat