Skip to main content
test
Speciallärare - Porvoon kaupunki

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön i den tvåspråkiga staden Borgå, då är du den speciallärare vi söker!

Borgå stads svenska utbildningstjänster söker vikarie för speciallärare i åk 7-9, inom deltidsspecialundervisningen, i Strömborgska skolan, för tiden 1.8.2022-31.7.2023.

Skolan är en sammanhållen grundskola för åk 1-9. Undervisningen sker dels som kompanjonundervisning och dels i smågrupp. Vi erbjuder ändamålsenliga utrymmen i en nybyggd skola.

Examensbetygen som visar behörigheten (speciallärarbehörighet) ska uppvisas i samband med en eventuell intervju. Ämneslärarbehörighet i ett eller flera läroämnen räknas som merit.

Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträds. Prövotid på fyra månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 7.7.2022 före kl. 15.00 via länken Sök nu!

På frågor svarar rektor Carola Wiksten, tfn 040 3507011, carola.wiksten@porvoo.fi

Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/stromborgska-skolan/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

På frågor svarar rektor Carola Wiksten, tfn 040 3507011, carola.wiksten@porvoo.fi

Lär dig mer om oss

Strömborgska skolan

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats.

Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Pepotvägen 2, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat