Skip to main content
test
Speciallärare inom småbarnspedagogik och förskola, vikariat - Raaseporin kaupunki

Kom och jobba som speciallärare inom småbarnspedagogiken och förskoleundervisningen i Raseborg för ett vikariat 26.9.2022 - 4.6.2023 med eventuell möjlighet till förlängning.

Du jobbar i ett team som består av fem andra speciallärare inom småbarnspedagogik och en språk- och kulturlärare. Varje speciallärare har ett eget definierat ansvarsområde. Vi har ett trevligt team som stöder varandra. Hos oss har du möjlighet att utvecklas, delta i fortbildningar och tillgång till regelbunden arbetshandledning. I Raseborg har vi 18 daghem, 3 gruppfamiljedaghem och 11 familjedagvårdare. Barnantalet uppgår till ca. 1 200.

Ditt arbete kommer bland annat att omfatta identifiering av barns behov av stöd, planering av stödåtgärder samt pedagogisk handledning och konsultation inom småbarnspedagogiken och förskoleundervisningen. I arbetet ingår även pedagogiskt arbete med barn i barngrupperna. Du samarbetar med personalen, vårdnadshavare och andra sakkunniga. Det mångprofessionella samarbetet är en viktig del av ditt arbete. Till uppgifterna hör även utvärdering, planering och handledning av pedagogiskt stöd och specialpedagogiska metoder.

Vi förväntar oss att du har kännedom om lagen om småbarnspedagogik och planen för småbarnspedagogik/planen för förskoleundervisningen. Arbetet förutsätter tillgång till bil.

Vi värdesätter:
- erfarenhet av planering, förverkligande och utvärdering av barnets behov av stöd
- positivt, flexibelt och lösningsinriktat arbetssätt
- goda samarbets- och interaktionsfärdigheter
- förmåga att nätverka och utveckla småbarnspedagogiken
- svenska som första språk och goda kunskaper i finska

Vi förutsätter:
Behörighet för speciallärare inom småbarnspedagogik i enlighet med lagen om småbarnspedagogik 540/2018 och lämplighet för uppgiften.

Övriga uppgifter:
Heltidsarbetstid 38h 15min/vecka. Lön enligt UKTA. Prövotid 2 månader. Godtagbart läkarintyg över lämplighet för arbetsuppgiften bör lämnas in innan befattningen tillträds. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet ska vinna laga kraft.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 445144
Ansökningstiden går ut 11.8.2022 kl. 16.00.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Nina Aartokallio, chef för småbarnspedagogik
Tfn. 019 289 2152, nina.aartokallio@raseborg.fi

Lär dig mer om oss

Raseborg stad, Bildningssektorn, Småbarnspedagogik

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborg, 10611 Raasepori
Raseborg stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat