Skip to main content
test
Speciallärare på deltid - Porvoon kaupunki

Svenskspråkiga grundläggande utbildningstjänster och gymnasieutbildningstjänster söker speciallärare på deltid till ordinarie tjänst från 1.8.2023. Första arbetsplatsen är Vårberga skola. Arbetstid är24 h/vecka.

Borgå är en barnvänlig stad. Vi stöder barnens uppväxt och skapar en enhetlig lärstig från småbarnspedagogiken till andra stadiet. Vi satsar på elevernas välbefinnande samt på god undervisning. Borgå stad erbjuder goda möjligheter att förverkliga högklassig undervisning i nya och mångsidiga lärmiljöer. Samarbete är viktigt i vår verksamhetskultur, vi satsar även på arbetsvälmående och utvecklar ledningssätten.

Vill du vara med och skapa framtiden? Sök då till Borgå!

Vi söker en tuff men social och positiv person som inte är rädd för att gå utanför sin komfortzon. Vi vill ha ett gäng som tänker till och vill utveckla sin och skolans verksamhet. Detta förutsätter ett öppet sinnelag hos dig och att du fördomsfritt kan pröva och utvärdera olika arbetsmetoder och hjälpmedel (tekniska såväl som andra). För att detta skall vara möjligt har du din rektors stöd och dina kolleger som bollplank. Vi strävar efter en öppen pedagogisk dialog inom kollegiet där vi kan bolla vad som helst.

Vår tanke är att vi skall kunna tackla våra utmaningar som ett team och då behövs vi allihop.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett av Borgå modernaste skolhus, ett positivt och stöttande kollegium, en chef som ger dig friheten att söka och utveckla nytänk och bättre sätt att stöda elevernas inlärning. Vi har även en god anda i huset överlag och samarbetet med alla andra aktörer är fint igång.

Vi ger dig möjligheten att, och förväntar oss att du tänker själv.

Examensbetygen som visar behörigheten, speciallärarbehörighet, ska uppvisas i original i samband med en eventuell intervju. Vid tillsättandet prioriteras sökande med erfarenhet av specialundervisning, både som klinikundervisning och som kompanjonlärare.

Lönen fastställs enligt UKTA.

Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträds. Prövotid 6 månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 13.2.2023 före kl. 15 via länken Sök nu!

Tilläggsinformation ger rektor Jaana Viljakainen tfn 040 489 1957.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/kevatkummun-koulu/

Tutustu työnantajaan
  • Vårberga skola
  • Työpaikka
  • 485508
  • Från 1.8.2023
  • Enligt UKTA
  • 26.1.2023 - 13.2.2023 15:00
  • KuntaUusimaa

Yhteystietomme

Tilläggsinformation ger rektor Jaana Viljakainen tfn 040 489 1957.

Lisätietoja

Vårberga skola

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Osoite: Sampovägen 3, 06150 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat