Speciallärare, tjänst - Porvoon kaupunki

Speciallärare, tjänst - Porvoon kaupunki

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön i den tvåspråkiga staden Borgå, då är du den lärare vi söker!

Borgå stads svenska utbildningstjänster söker en speciallärare till Lyceiparkens skola från 1.8.2019, för specialundervisning i åk 7-9, 24 h/vecka.

I Lyceiparkens skola jobbar vi i team, utarbetar gemensamma riktlinjer som stöd för vårt arbete men är också lyhörda för nya utmaningar som skolan ställs inför och kan anpassa arbetsmetoderna efter dem.

Examensbetygen som visar behörigheten ska uppvisas i original i samband med en eventuell intervju. Behörighetskrav i enlighet med förordning om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet 986/1998. Förutom behörighet räknas erfarenhet av liknande uppgifter som merit. Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträdes. Prövotid på 6 månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 27.52019 före kl 15.00 via Sök nu- länken.

Lisätietoja

http://www.borga.fi/skolor-och-studier

Tilläggsinformation ger rektor Johannes Nygren, johannes.nygren@edu.porvoo.fi, tfn 040 489 9548

Lyceiparkens skola
Osoite: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Tutustu työnantajaan