Specialtandläkare i tandreglering - Kirkkonummen kunta

Vi söker till munhälsovården i Kyrkslätt en specialtandläkare i tandreglering till ordinarie tjänst.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant arbete i en god arbetsgemenskap. Hos oss gör ett erfaret och kunnigt team tandregleringar. Vi önskar att du förutom att du har erfarenhet av tandreglering och kliniskt arbete är flexibel, har ett positivt arbetsgrepp, en positiv inställning till utveckling och utmärkta interaktions- och samarbetsfärdigheter.

Vid munhälsovården arbetar 50 yrkespersoner inom munhälsovård. Vi använder oss av verksamhetsmodellen Vård på en gång och Cerec. Vi använder patientdatasystemet Lifecare. Kyrkslätt deltar även i projektet Apotti.

Arbetet börjar 1.12.2020 eller enligt överenskommelse.

Behörighetskrav är legitimerad tandläkare i Finland och rätt att utöva yrket som specialtandläkare inom tandreglering som legitimerad yrkesperson. Kravet på språkkunskap är goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska samt nöjaktiga muntliga färdigheter i svenska. Lönen och övriga villkor bestäms enligt AKTA och Läkaravtalet.

I besättandet av tjänsten tillämpas en prövotid på sex månader. I uppgiften fordras vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Ansökningar skickas senast 30.10.2020 före kl. 12.00 via den elektroniska blanketten på Kommunrekry (jobbnyckel 307761).

Läs mer

http://www.kyrkslatt.fi

Mer om arbetsgivaren

Ansvarig tandläkare Pirta Liljekvist tfn 040 750 9613 eller ledande övertandläkare Arja Liinavuori, tfn 050 350 3925, fornamn.efternamn@kirkkonummi.fi

Munhälsovård
Adress: ., 02400 Kirkkonummi

Kyrkslätt är en tvåspråkig, växande och nyskapande kommun med ca 40 000 invånare i Helsingforsregionen invid goda trafikförbindelser. Kommunen omfattas av HRT:s kollektivtrafik. Omkring 2 300 experter från olika områden arbetar för kommunen. Kyrkslätt är en rökfri arbetsplats. Läs om oss www.kyrkslatt.fi.