Städarbetsledare - Sipoon kunta

Är du redo att anta utmaningen?

Vi söker nu en STÄDARBETSLEDARE till vårt team för en ordinarie uppgift från och med 1.2.2021.

Till dina arbetsuppgifter hör att leda, instruera och introducera arbetstagarna samt att planera vikariearrangemangen. Som städarbetsledare ansvarar du för övervakningen av den interna och externa kvaliteten, beställningen av städredskap och sakgranskningen av fakturor. I arbetet används bland annat programmen Granlund Manager, Titania och Populus. Vi värdesätter erfarenhet av eller grundläggande färdigheter i användning av dimensionering och program (t.ex. Atop). Vi förutsätter att du har B-körkort.

Vi hoppas att du är en ledare som har yrkesstolthet och deltar i arbetet samt att du har en gedigen arbetserfarenhet inom städbranschen. Den huvudsakliga arbetstiden är vardagar kl. 5.00-13.09.

Du fungerar som chefernas högra hand i kundsamarbetet samt i handledningen av personalen. Vi hoppas att du är bra på att organisera saker och att prioritera de dagliga sysslorna. För befattningen som städarbetsledare krävs ett självständigt grepp om arbetet, en god kundorienterad attityd, teamarbete samt en ansvarsfull inställning till arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder dig en god och omfattande introduktion i arbetet samt högklassiga arbetsredskap för att utföra arbetet. Din chef stödjer dig i ditt arbete och du blir en del av ett trevligt och professionellt team. Städtjänsternas personal omfattar 40 personer.

Städtjänsterna skapar dagligen en trivsam vardag för oss alla i Sibbo i närmare fyrtio av kommunens fastigheter. Största delen av städarbetet görs i kommunens egen regi och en del via köpta tjänster.

Behörighetskraven är minst yrkesexamen för städarbetsledare eller annan lämplig examen inom branschen och goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket. Kunskaper i det andra inhemska språket och erfarenhet av ledaruppgifter inom städning ses dessutom som en fördel.

Lönen bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal (TS). Prövotiden är sex månader. Den valda ska visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut.

Ansökningarna ska lämnas in senast 22.1.2021 kl. 16 via nedanstående länk eller på adressen https://www.sipoo.fi/sv/tjanst/lediga-arbetsplatser-och-rekrytering/. Intervjuerna ordnas i slutet av januari.

Läs mer

http://www.sibbo.fi
https://www.sipoo.fi/palvelu/tietoa-toimitilat-yksikosta/

Mer om arbetsgivaren

Mer information om uppgiften ger
städservicechef Johanna Kemiläinen, johanna.kemilainen(a)sibbo.fi eller 040 191 6028
chef för städarbetet Lottamari Uurasmaa, lottamari.uurasmaa(a)sibbo.fi eller 040 653 2461

Avdelningen för teknik och miljö, Lokalitetsförvaltning
Adress: Stationsvägen 17, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Sibbo kommun - Savuton työpaikka Sibbo kommun - Vastuullinen kesätyönantaja