Städare - Mustasaaren kunta

Städare - Mustasaaren kunta

Städservicen söker städare en(1) på heltid (100%) till Norra Korsholms skola med ett tillsvidare arbetsavtalsförhållandet.
Kompetenskrav: Lokalvårdarexamen eller erfarenhet av städbranschen. För arbetet krävs nöjaktiga muntliga kunskaper i svenska språket för skolan är svenskspråkig.
Vi erbjuder inspirerande arbetsmiljö, korrekta arbetsredskap och mångsidigt jobb.
De som jobbar vid skolor och daghem bör visa upp ett straffregisterutdrag ensligt straffregisterlagens 6 § 2 mom. före anställningens början.
Arbetet inleds 8.8.2019 eller enligt överenskommelse och med en prövotid på 6 månader.

Städchef Teresa Lehtimäki-Mustajärvi puh.06 327 7111 tai 044 727 1528
Serviceledare Birgitta Ahlskog puh.044 727 1254

Mustasaaren kunta, Konsernipalvelut, Yhdyskuntarakentaminen, Siivous- ja ruokapalvelut, Siivouspalvelut
Osoite: Jungsundsvägen 64, 65630 Karperö

Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark.
I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital, välmående företag och en sund ekonomi. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1600 anställda inom olika sektorer. Välkommen med din ansökan till oss!

Tutustu työnantajaan