test
Städare - Mustasaaren kunta

Städservicen söker städare en(1) på heltid (100%) till finska lågstadium som finns i Smedsby med ett tillsvidare arbetsavtalsförhållandet.

Kompetenskrav: Lokalvårdarexamen eller erfarenhet av städbranschen. För arbetet krävs nöjaktiga muntliga kunskaper i finska språket för skolan är finskspråkig.

Vi erbjuder inspirerande arbetsmiljö, korrekta arbetsredskap och mångsidigt jobb.
De som jobbar vid skolor och daghem bör visa upp ett straffregisterutdrag enligt straffregisterlagens 6 § 2 mom. före anställningens början.
Arbetet inleds 5.1.2022 eller enligt överenskommelse och med en prövotid på 6 månader

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Städchef Teresa Lehtimäki-Mustajärvi tel.044 727 1528
Serviceledare Katja Ruutila tel.044 727 1254

Lär dig mer om oss

Samhällsbyggnad

Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark. I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital, välmående företag och en sund ekonomi. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1600 anställda inom olika sektorer. Välkommen med din ansökan till oss!


Adress: Skolvägen 8, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat