Städchef - Kirkkonummen kunta

Kyrkslätts kommuns lokaltjänster söker en städchef till ett ordinarie tjänsteförhållande för att svara för resultatenheten städtjänsterna i kommunens verksamhetslokaler. Uppgiften är att svara för städningen av Kyrkslätts kommuns verksamhetslokaler. Städchefen är också chef för hela städserviceenheten och svarar för den ekonomiska och operativa verksamheten inom sitt område. Städtjänsterna producerar största delen av tjänsterna som egen produktion och resten som köpta tjänster med hjälp av avtalsparter. Städtjänsterna har för tillfället ca 75 anställda.

Behörighetskrav är restonom-, YH- eller annan motsvarande lämplig examen samt minst 5 års erfarenhet av motsvarande uppgifter. Beträffande språkkunskaper förutsätter vi goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och uppskattar kunskaper i svenska.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och mångsidigt arbete i en nyländsk kranskommun som växer kraftigt. Du får leda den innovativa personalen och helheten av städtjänster som produceras med nuvarande metoder. Vi ger dig en introduktion i uppgifterna och ditt team och din chef stöder dig fullständigt.

Lönen utgår enligt avtalet för tekniska sektorn och den uppgiftsrelaterade lönen är 3 686,64 €/månad + eventuella yrkestillägg och bedömning av personligt tillägg efter sex månader.
Arbetstiden är allmän arbetstid. I besättandet av tjänsten iakttas en prövotid på sex månader.

Tjänsten besätts tidigast fr.o.m. 2.3.2020.

Ansökningarna till den lediganslagna tjänsten ska sändas elektroniskt senast 28.2.2020 kl. 12.00 till adressen: www.kuntarekry.fi.

Läs mer

http://www.kyrkslatt.fi

Mer om arbetsgivaren

Ytterligare information ges av lokalchef Jarno Köykkä, 0400 442 753, fornamn.efternamn@kirkkonummi.fi.

Kyrkslätts kommun, Samhällstekniska sektorn, Resultatområdet serviceproduktion, Städtjänster
Adress: ., 02400 Kirkkonummi

Kyrkslätt är en tvåspråkig, växande och nyskapande kommun med ca 40 000 invånare i Helsingforsregionen invid goda trafikförbindelser. Omkring 2300 experter från olika områden arbetar för kommunen. Kyrkslätts kommun är en rökfri arbetsplats.