test

Är du vår nya stadsdirektör?

Härliga Raseborg med ca 27 500 invånare söker en entusiasmerande stadsdirektör att utveckla och leda kommunen med ett innovativt grepp. Tillsammans med vår personal på ungefär 1850 personer, våra beslutsfattare och våra invånare ska vi utveckla Raseborg till en alltmer livskraftig och hållbar kommun där alla trivs och mår bra och där näringslivet blomstrar.

Vår nuvarande stadsdirektör kommer att avgå med pension och vi söker en ny stadsdirektör för vår stad. Vi letar efter en orädd, initiativrik och utåtriktad nätverkare med förmåga att greppa helheter och tänka både långsiktigt och strategiskt. Du har erfarenhet av ledarskap, kunskap om kommunens verksamhet, ett gott ekonomiskt kunnande och är utvecklingsorienterad. Du representerar Raseborg i olika sammanhang och är därmed också en viktig ambassadör för att stärka Raseborgs profil.

Som Raseborgs stadsdirektör får du arbeta i en historisk, fin miljö, som präglas av stor utvecklingspotential och framåtanda. Här finns alla ingredienser till ett gott liv i exempelvis småstadsatmosfär, mysiga byar, skärgården, anrika bruksmiljöer eller på en levande landsbygd. Tillsammans med vårt duktiga team jobbar du för att skapa goda förutsättningar för ett livskraftigt och mångsidigt näringsliv, trygga och trivsamma boendemiljöer samt fungerande service för både invånare och fritidsboende. Vi tar vårt klimatansvar på allvar och vår dragningskraft kan mätas i en positiv inflyttning, invånartrivsel, växande turism och arbetstillfällen.

Behörighetskrav är högre högskoleexamen och god förtrogenhet med offentlig förvaltning. Du behärskar både svenska och finska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper räknas som merit.

Tjänsten är tidsbunden på 5 år med möjlighet till förlängning på 3 år.

Ansökningar med löneanspråk skickas till Kuntarekry senast 10.12 kl. 12.00.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer

https://www.raseborg.fi/ar-du-var-nya-stadsdirektor/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Förfrågningar kan göras konfidentiellt till stadsstyrelsens ordförande Anita Westerholm tfn 0440557565 eller till stadsfullmäktiges ordförande Anders Walls tfn 0405192991.

Lär dig mer om oss

Raseborgs stad

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 27 500 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 850 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat