Skip to main content
test
Städservicepersonal - Närpiön kaupunki

Öppen ansökan, Närpes stad städservice.

Är du intresserad av städarbete? Intresserad av sommarjobb? Lämna gärna in en öppen ansökan, vikarier och inhoppare för kortare och längre tider söks kontinuerligt.
Arbetsplatsen kan vara t.ex. skola eller daghem.
Arbetstiden varierar, arbetet sker i huvudsak under dagtid på vardagar, men även helg- och kvällsarbete kan förekomma.
Yrkesexamen inom branschen räknas som merit, men är inget måste. Arbetserfarenhet samt lämplighet för uppgiften tas i beaktande. Vi söker glada och positiva personer med god samarbetsförmåga.
Ta gärna kontakt om du vill veta mera.
Lämna in din ansökan elektroniskt via kuntareky.

Läs mer

http://www.narpes.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Städarbetsledare Sonja Vehkoja, tel. 040 1677842 sonja.vehkoja@narpes.fi

Lär dig mer om oss

Närpes stad, tekniska avdelningen

Närpes stad har 650 fast anställda och ca 250 visstidsanställda fördelade på ett 40-tal arbetsplatser i vår vidsträckta kommun och är därmed den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Personalen fördelar sig avdelningsvis så att 44 % arbetar inom vård och omsorg, 34 % inom bildningen, 19 % inom tekniska sektorn och 3 % inom allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig sedan 1.1.2016 och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!


Adress: Kyrkvägen 2, 64200 Närpes

Sinulle suositellut työpaikat