Skip to main content
test
Starttipaja ohjaaja - Someron kaupunki

ETSIMME JOUKKOOMME
Starttipajan ohjaajaa

Someron kaupunki etsii nuorisoalan loistotyyppiä!

Someron nuorten starttipajatoiminta on aloitettu vuonna 2020, ja haemme nyt joukkoomme toista ammattitaitoista ohjaajaa. Starttipajamme on tarkoitettu alle 29-vuotiaille somerolaisille nuorille. Toimintapajalla on pääasiassa pienryhmätoimintaa, jossa nuoria tuetaan kohti jokaisen yksilöllisiä tavoitteita. Toiminnan pääpaino on nuorten elämänhallinnan tukemisessa ja tulevaisuuteen suuntaavassa ohjauksessa. Homma toimii matalalla kynnyksellä, ja pajan on tarkoitus olla ponnahduspaikka koulutukseen, työkokeiluun, työhön tai työpajoille.

Etsimämme loistotyypin tehtävänä on nuorten kokonaisvaltainen ohjaaminen ja arvostava kohtaaminen. Työhön kuuluu sekä ryhmä- että yksilöohjausta. Olet yksi turvallinen ja luottamuksellinen aikuiskontakti nuoren elämässä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä etsivän nuorisotyöntekijän sekä koko nuorisotyön tiimin kanssa.

Toivomme sinulta monipuolista ohjauskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, verkostoitumistaitoja sekä kehittämismyönteistä työotetta. Vahvuuksiksi katsomme myös palveluohjaukseen liittyvän osaamisen, sekä kyvyn tukea nuorten sosiaalista vahvistumista ja opettaa työllistymiseen liittyviä taitoja.

Jotta voimme ottaa sinut tehtävään, sinulla on oltava riittävästi nuoriso-, sosiaali- tai terveysalan koulutusta ja kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä. Lisäksi sinun pitää tuntea tietosuojaan ja salassapitoon liittyvät lait ja säännöstöt.

Palkkaa maksamme KVTES:in mukaisesti. Työssä on 2 kuukauden koeaika. Tehtävä on määräaikainen (31.12.2023 saakka), koska toimintaa rahoitetaan vuosittain myönnettävällä valtionavustuksella. Todennäköisesti meillä on töitä tarjolla pidemmäksi ajaksi.

Jos sinut valitaan tehtävään, on sinun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi.

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 8.2.2023 klo12:00 mennessä. Haastattelut pidämme viikolla 7. Työ alkaa heti loistotyypin löydyttyä!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vapaa-aikapäällikkö
Mira Teräväinen
mira.teravainen@somero.fi
0447791265

Lisätietoja

Someron kaupunki

Someron kaupungilla työskentelee vuoden 2023 alussa noin 350 henkilön työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva porukka, joka haluaa kehittää asioita luovasti ja vastata tulevaisuuden haasteisiin ketterästi. Strateginen pääarvomme on yhteisöllisyys, joka näkyy niin hyvällä fiiliksellä toimivassa työyhteisössämme kuin tavassamme tuottaa palveluita somerolaisille.


Osoite: Myllypellontie 10, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat