Ströjobb inom köks- och städbranschen - Porvoon kaupunki

Affärsverket Borgå lokalservice producerar fastighetsvårds-, städ- och måltidstjänster för Borgå stads olika sektorer. Lokalservicen sysselsätter ca 300 yrkeskunniga personer inom fastighetsvård, städning och måltidstjänster.

Vi söker yrkespersoner till måltidstjänsterna och lokalvårdare för att på viss tid sköta måltids-, kärlvårds-, köks- och städuppgifter i våra serviceobjekt som vikarie till ordinarie anställda.

De vanligaste köksuppgifterna är måltids- och kärlvårdsuppgifter och städning av lokalerna i skolor och daghem samt underhållsstädning i hälsovårdscentralen, ålderdomshemmen och byråer. Arbetstiderna varierar från vardagar till veckoslut, från morgonskift till kvällsskift mellan kl. 06.00 och 20.00.

Vi förväntar oss att du har en positiv inställning, att du kan ta egna initiativ och att du bär ansvar. Du är noggrann och åstadkommer goda resultat. Vi värdesätter färdigheter i kundbetjäning och samarbetsförmåga.

Vi önskar att den sökande har utbildning inom städ- eller köksbranschen eller arbetserfarenhet av motsvarande uppgifter, lämplighet för dessa arbetsuppgifter samt muntliga och skriftliga kunskaper i finska. I matserviceuppgifter krävs det hygienipass.

Lönen fastställs enligt AKTA. Arbetstid 20–38,75 timmar/vecka.

Blev du intresserad?

Gör en intresseanmälan till Lokalservicens kortjobb genom att fylla i din ansökan via länken Sök Nu.

Mer om arbetsgivaren
  • Borgå stad, Affärsverket Borgå lokalservice
  • VikariatVisstidsanställning
  • 177232
  • 1.2.2019 - 31.12.2019 15:00

Ytterligare upplysningar om arbetsuppgifterna ges av Hanna Simula tfn 040 489 9876.

Borgå stad, Affärsverket Borgå lokalservice
Adress: Borgå, 06100 Porvoo