Ströjobb inom social och hälsovårdssektorn - Porvoon kaupunki

Ströjobb inom social och hälsovårdssektorn - Porvoon kaupunki

Skicka din ansökan och kontakta sedan rekryteringssekreterare Matilda Isohella tfn 040 193 1754. Först efter intervjun kan du få ströjobb.

Borgå är en stad för utveckling, där man tillsammans arbetar för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Borgå stad använder Kommunrekrys elektroniska vikarieregister för att anställa vikarier. Vikarieregistret används för rekryteringen av vikarier som varar under tre månader.

Vi söker ströjobbare till:

- Rehabiliteringstjänster (Avdelningarna vid Näse rehabiliteringscenter och Wilhelmina)
- Hemvården och boendetjänster (Johannahemmet, Majbergets, Brandbackens och Svalåkerns servicehem).
- Missbruks- mentalvårdstjänster (Koivula)
- Hälsostation

Vi förutsätter att du är utexaminerad sjukskötare, hälsovårdare, eller närvårdare. Vi har ströjobb också för sjukskötar- och närvårdarstuderande. Av ströjobbare krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

I Koivula krävs ett människoorienterat professionellt arbetsgrepp samt mod att bemöta en mentalvårds- och missbruksklient med också svåra symtom.

Kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit. Vi önskar att du har ett energiskt grepp och tar tag i uppgifter.

Det är lätt att registrera sig som strömjobbare: du behöver bara skapa ett eget användarnamn och lösenord.

OBS! Om du redan tidigare har skapat ett användarnamn och lösenord i Kuntarekrysystemet, använd dem i inloggning. Skapa inte ett nytt användarnamn.

Spara användarnamnet och lösenord för dig själv för senare användning så att du vid behov kommer åt att uppdatera dina uppgifter och tillgänglighet.

På intervjun kontrollerar vi din identitet, examens- och arbetsintygen i original samt det övriga kunnandet. Om du är studerande ska du visa ditt senaste studieutdrag över genomförda studier.

Om du redan gör vikariat hos oss utanför systemet bör du ändå registrera dig som vikarie så att dina uppgifter hittas i systemet.

Välkommen på ströjobb!

Läs mer

http://www.borga.fi

Mer om arbetsgivaren

Rekryteringssekreterare Matilda Isohella tfn 040 193 1754

Borgå stad, Social- och hälsovårdssektorn
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!