Suomen kielen opettaja - Careeria Oy

Haemme suomen kielen opettajia määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin maahanmuuttajakoulutuksen palveluihin Helsinkiin ja Vantaalle. Meillä on myös mahdollisuus myös keikkatyöhön ja sijaisuuksiin.

Työskentely edellyttää valmiutta työskennellä eri toimipisteissämme sekä joustavuutta ja ohjauksellista työotetta.

Edellytämme ylempää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pedagogista pätevyyttä ja työkokemusta aikuisten maahanmuuttajien parissa, mieluiten kotoutumiskoulutuksissa sekä kiinnostusta työelämälähtöiseen suomen kielen opettamiseen. Jos hakijan koulusivistyskieli on muu kuin suomi vaaditaan myös yleisen kielitutkinnon ylimmän tason todistus tai valtionhallinnon kielitutkinnon erinomaisen tason todistus.

Tehtävät ovat päätoimisia ja osa-aikaisia (16-38,25 h/vko), palkkaus AVAINOTES:n Osio E:n mukainen. Työ alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 11.6.2021.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkua esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/careeria-oy/
http://www.careeria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annina Salminen annina.salminen@careeria.fi

Lisätietoja

Careeria Plus Oy

Tarjontamme kattaa yli 80 työelämän perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa 20 koulutusalalta sekä lukuisia lisäkoulutusmahdollisuuksia. Luomme osaamista työelämään tarjoamalla työelämän kehittämispalveluja, työllistämisen valmennuspalveluja sekä maahanmuuttajien koulutuspalveluja.

Toimipisteemme ovat Helsingissä Herttoniemessä, Keravalla, Porvoossa, Vantaalla Tikkurilassa sekä Askolassa.


Osoite: Lämmittäjänkuja 2, 00880 Helsinki
Careeria Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat