Skip to main content
test
Suomen kielen opettaja - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WINNOVASSA ON SUUNTA ETEENPÄIN!

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Suomen kielen opettajaa aikuisten maahanmuuttajien koulutukseen. Työsuhde on määräaikainen ja sijoittuu ajalle 9.1.2023 - 31.12.2023.

Koulutus alkaa TE-toimiston kanssa sovitulla aikataululla ja koulutuksen kesto riippuu kohderyhmästä (pääsääntöisesti koulutus kestää 40 tai 60 viikkoa). Koulutuksen toteutustapa sovitaan yhdessä TE-toimiston kanssa ja se voi olla lähiopetus, reaaliaikainen verkko-opetus tai näiden yhdistelmänä hybriditoteutus, jolloin opettajalla on hyvä olla kokemusta ja osaamista myös verkko-koulutuksesta.

Kotoutumiskoulutuksen vastuuopettaja vastaa ryhmänsä suomen kielen ja viestintätaitojen opetuksesta ja tekee yhteistyötä opiskelijoiden työssäoppimisjakson osalta työelämä- ja yhteiskuntataitojen opettajan kanssa sekä opiskelijan tarvitseman ohjauksen osalta yhteistyötä opinto-ohjaajan kanssa.

Edellytämme tehtävään valitulta seuraavia asioita:
- ylempi korkeakoulututkinto (suomalainen tai suomalaiseen tutkintoon rinnastettu ja täydennetty)
- opettajan pedagoginen pätevyys (35 ov tai 60 op)
- suoritettu joiltakin alla olevista aloista vähintään 60 op laajuiset perus- ja aineopinnot:
- suomen kieli
- suomi toisena ja vieraana kielenä
- suomalais-ugrilainen kielentutkimus (sisältäen soveltuvat suomen kielen opinnot)
- suomen kieli ja kulttuuri

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus S2-opetuksesta ja aikuisten maahanmuuttajien kanssa työskentelystä.

Arvomme ovat yhteistyö, kehittäminen, turvallisuus, ihmisläheisyys ja palvelu, jotka muodostavat winnovalaisen kulttuurin perustan ja menestyksemme kulmakivet. Motivoitunut, osaava ja yhteisesti sovittuihin toimintaperiaatteisiin sitoutunut henkilöstö luo puolestaan perustan terveelliselle, turvalliselle sekä viihtyisälle opiskelu-, työ- ja elinympäristöllemme.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, asiantuntevan työyhteisön sekä modernit oppimisympäristöt. Organisaation tavoitteet saavutetaan yhdessä, siksi pidämme henkilöstöstämme huolen tarjoamalla ePassiFlex-sovelluksen, Wirike-henkilöstökerhon aktiviteetit ja laajat työterveyspalvelut.

Haluamme ottaa sinut terveelliseen ja turvalliseen työ- ja oppimisympäristöön, joten edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti. Työhöntulotarkastus ja huumausainetesti tehdään tehtävän jo alettua koeaikana, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä oma-aloitteisesti.

Noudatamme palkkauksessa ja työehdoissa AVAINOTES (liite 10) työehtosopimusta.
Tehtävässä on 6kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Eeva Wallin, puh. 044 455 7651, eeva.wallin@winnova.fi

Lisätietoja

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Palvelualat, Liiketoiminta, Pori

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.


Osoite: Tiedepuisto 3, 28600 Pori

Sinulle suositellut työpaikat