test
Suomen kielen valmentaja - Jyväskylän kaupunki

Maahanmuuttaneiden osaamiskeskus -hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke, jonka päätoteuttajana on Jyväskylän kaupunki ja osatoteuttajana Paremmin Yhdessä ry. Osaamiskeskus -hanke vastaa maahanmuuttaneiden korkean työttömyyden haasteisiin Jyväskylän alueella sekä kehittää Jyväskylän kaupungin roolia maahanmuuttaneiden työllisyyttä edistävien palvelujen koordinoinnissa. Jyväskylän kaupungilta hanketta hallinnoi kaupungin työllisyyspalvelut.

Jyväskylän maahanmuuttaneiden osaamiskeskus on sijoitettu työllisyyden kuntakokeilun tiiviiseen yhteyteen. Sijoittamisella tavoitetaan luontevasti suuri osa potentiaalisesta kohderyhmästä samalla kun he asioivat kuntakokeilussa, ja ohjautuminen osaamiskeskukseen on luontevaa. Kuntakokeilun työnhakija-asiakkaiden lisäksi osaamiskeskus palvelee omaehtoisesti palvelupisteeseen hakeutuvia ja muita väyliä pitkin sinne ohjautuvia maahanmuuttaneita ja vieraskielisiä henkilöitä.

Lisätietoja hankkeesta: www.jyvaskyla.fi/tyollisyyspalvelut/maahanmuuttaneiden-osaamiskeskus

Nyt haemme

määräaikaiseen tehtävään suomen kielen valmentajaa ajalle 7.2. - 13.5.2022.

Suomen kielen valmentajan työtehtävänä on vieraskielisten työntekijöiden yksilöllinen suomen kielen valmennus työpaikoilla, suomen kielen valmennusryhmien suunnittelu, järjestäminen ja niissä ohjaajana toimiminen niin hankkeen toimitiloissa kuin asiakkaiden työpaikoilla. Suomen kielen valmentaja tekee yhteistyössä suomen kielen ohjaajan kanssa työnantajille suunnattua suomen kielen valmennusta, jossa harjoitellaan esimerkiksi selkokielen käyttöä työntekijöiden ohjaamisessa. Ohjaaja voi konsultoida työnantajia monikulttuuriseen työyhteisöön liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi suomen kielen valmentaja osallistuu hankkeen kehittämistyöhön ja yhteistyöverkostotyöhön. Kaikki ohjaustyötä tekevät hanketyöntekijät osallistuvat hankkeen kehittämistyöhön sekä tapahtumien, infotilaisuuksien ym. järjestämiseen.

Edellytyksenä suomen kielen valmentajan tehtävään on tehtävän osaamisvaatimuksiin soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus suomen kielen valmennuksesta tai opetuksesta. Suomi toisena ja vieraana kielenä -opinnot katsotaan eduksi.

Valmentajan tulee olla aidosti kiinnostunut ihmisistä. Hänen tulee uskoa pitkäjänteisellä työllä saavutettaviin tuloksiin ja on asiakastyössä aktiivinen. Valmentaja pystyy toimimaan tehokkaasti osana tiimiä ja toisaalta viemään asioita eteenpäin myös itsenäisesti. Työhön sisältyy verkostojen kanssa työskentelyä, joten verkostotyön osaaminen on eduksi
Valmentaja pystyy luontevasti palvelemaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia maahanmuuttaja-asiakkaita ja osaa kohdata heidän tilanteensa ja tavoitteensa yksilöllisesti. Valmentaja uskoo asiakkaan onnistumiseen ja työskentelee tavoitteellisesti sen eteen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 2728,53 €.

Tehtävä alkaa 7.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hankepäällikkö Päivi Ylinen, p. 050577 1640 tai paivi.e.ylinen@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Työllisyyspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat