Suomi toisena ja vieraana kielenä (S2) päätoiminen tuntiopettaja - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Haemme Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon (Ekami) suomi toisena ja vieraana kielenä (S2) päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen tehtävään 1.1.2021- 31.12.2022.

Päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteessa tehtäviisi kuuluu suomen kielen opetus sekä opiskelijan ohjaaminen Suomen kieltä edistyneille verkko-opinnoissa sekä sovitusti kotoutumiskoulutuksessa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu opetuksen kehittäminen sekä työelämäyhteistyöhön liittyvät tehtävät. Päätoimipaikkanasi on Kotekon kampus Kotkassa. Sinulla on pääsääntöisesti opetusta verkko-oppimisympäristöissä.

Virkasuhteen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan, tehtävässä edellytetään yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuutta. Lisäksi arvostamme S2 -opintoja.

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii kokemusta maahanmuuttajataustaisten henkilöiden opettamisesta sekä heidän kanssaan toimimisesta. Valittavalta edellytämme verkko-opetusosaamista sekä kokemusta kielitaidon arvioimisesta tasoilla A2 - C1 sekä työkokemusta korkeakoulussa tai yliopistossa opettamisesta.

Arvostamme maahanmuuttajan ohjausosaamista sekä hyviä tietoja maahanmuuttajien koulutusmahdollisuuksista sekä monipuolista kielitaitoa. Valittavalta toivomme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä työssä onnistumiselle.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta rekrytointi(at)ekami.fi tai numerosta 044 401 7853 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa tiimipäällikkö Jonna Kajander, jonna.kajander@ekami.fi, +358 405264864

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Työelämäpalvelut ja kehittäminen, Kielikoulutus
Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekami-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 32,5 miljoonaa euroa. Vuoden 2020 talousarvion liikevaihtotavoitteena on 31,0 miljoonaa euroa. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.