Suomi toisena kielenä -tuntiopettaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Suomi toisena kielenä  -tuntiopettaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Etsimme Turun ammatti-instituuttiin määräaikaista päätoimista suomi toisena kielenä tuntiopettajaa ajalle 2.9.-31.12.2019.

Käynnistämme vieraskielisille suunnatun, S2-opetukseen painottuvan Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen -tutkinnon osan koulutuksen. Hakijamääristä riippuen aloitamme 1-2 ryhmää ja palkkaamme 1-2 opettajaa. Jos hakijamäärät sallivat, aloitamme vastaavan koulutuksen myös tammikuussa ja nyt palkattavan opettajan virkasuhdetta jatketaan ilman eri hakua myös kevätlukukauden ajan.

Koulutus antaa opiskelijoille kielellisiä valmiuksia osallistua kaikkien alojen ammatillisiin koulutuksiin ja työtehtäviin. Koulutus järjesteään liiketalouden yksikössä.

Arvostamme monipuolista osaamista ja kokemusta suomen kielen eri osa-alueiden opetuksesta. Jonkin ammatillisen koulutusalamme tuntemus on lisäetu.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan.

Valitun on esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Koeaika on puolet virkasuhteen kestosta.

Lisätietoja

http://www.taiturku.fi

Olli Pietilä, p. 050-464 9318, olli.pietila@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Ammatillinen koulutus, Kauppa ja palvelu
Osoite: Kellonsoittajankatu 9-11, 20500 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan