Suuhygienisti - Viitasaaren kaupunki

Suuhygienisti - Viitasaaren kaupunki

Etsimme suun terveyden ammattilaista Wiitaunionin toimipisteisiin. Wiitaunionin suun terveydenhuollon palveluita tarjotaan Pihtiputaalla ja Viitasaarella.

Suuhygienistin toimenkuva on monipuolinen ja sisältää työskentelyä kaikenikäisten kanssa. Kiinnostus ja kokemus oikomishoidosta katsotaan eduksi. Arvostamme kehittämishalukkuutta sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta. Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, huolellisen perehdytyksen sekä työyhteisön tuen. Meillä pääset räätälöimään itsellesi sopivan toimenkuvan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 mukaan. Toimeen valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastus sisältää huumeseulan, lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Liitäthän hakemukseen CV:si. Kysy rohkeasti lisätietoja, neuvottelemme mielellämme työnkuvasta ja muista asioista. Mahdollisuus myös viimeisen vuoden suuhygienistiopiskelijan kesätyöhön.

Vs. Suun terveydenhuollon esimies Saana Kaisanlahti, saana.kaisanlahti@viitasaari.fi

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Hammashuolto Pihtipudas
Osoite: Provastintie 4, 44800 Pihtipudas

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa. Paikkakunnat sijaitsevat pohjoisessa Keski-Suomessa kauniiden vesistöjen äärellä. Alue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet luontoelämyksien kokemiselle sekä mielen rauhoittumiselle.

Tutustu työnantajaan