Suuhygienisti - Loviisan kaupunki

Suuhygienisti - Loviisan kaupunki

Haemme suuhygienistiä määräaikaiseen työsuhteeseen, 17.9.2019 - 31.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Työntekopaikkana on pääasiassa Loviisan hammashoitola.

Loviisan perusturvakeskuksen suun terveydenhuollossa työskentelee kuusi hammaslääkäriä, kolme suuhygienistiä ja kymmenen hammashoitajaa. Lisäksi meillä käy oikoja ja suukirurgi. Suuhygienistit voivat halutessaan osallistua oikomishoitoihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun suuhygienistin pätevyys, sekä suomen ja ruotsin kielien taitoa. Kokemus terveyden edistämisestä on eduksi. Todistukset pyydetään esittämään haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Lisäksi käytössä ovat toimenpidepalkkiot osassa toimenpiteistä. Työaika 38,75 tuntia/viikko. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

vastaava suuhygienisti Minna Valén, puh 044 505 1344, minna.valen@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.
Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta. Kulkuyhteydet Loviisaan ovat hyvät, ja matkaa Helsingin keskustasta Loviisaan on 90 kilometriä.
Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan