test
Suuhygienisti (3) / Suun terveydenhuolto - Tampereen kaupunki

Suun terveydenhuolto huolehtii osana Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluja suun perusterveydenhuollon palveluista. Palvelut sisältävät ennaltaehkäisevät palvelut ja hammaslääkäripalvelut mukaan lukien suun erikoishoidon, oikomishoidon, kliinisen hammashoidon, suukirurgian ja kiireellisen hammashoidon palvelut.

Haemme kolmea suuhygienistiä suun terveydenhuoltoon määräaikaisiin toimiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan jatkuen 10.2.2023 asti.

Suuhygienistin tehtävänkuvaan kuuluvat koulutuksen mukaiset tehtävät sisältäen lasten ja nuorten terveystarkastukset sekä aikuisväestön hoidon tarpeen arvion ja ennaltaehkäisevän hoidon. Tarjoamme sinulle kannustavan ja iloisen työyhteisön, jonka kanssa työssä voit viihtyä. Meillä on käytössämme laaja-alainen koulutustarjonta, jonka lisäksi omaa osaamistasi pääset kehittämään moniammatillisen ja osaavan tiimin tukemana.

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienisti, suuhygienistin ammattikorkeakoulututkinto tai hammashuoltajan tutkinto. Henkilön tulee olla rekisteröityneenä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista tautisuojaa.

Eduksi katsotaan kokemus suuhygienistin tehtävästä.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Nina Harkin, puh. 040 806 3432 ja suun hoitotyön päällikkö Anne-Mari Aaltonen, puh. 050 409 8918. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hakuaikaa jatkettu. Hakuaika päättyy 4.2.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Nina Harkin, puh. 040 806 3432 ja suun hoitotyön päällikkö Anne-Mari Aaltonen, puh. 050 409 8918. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Vastaanottopalvelujen palveluryhmä, Suun terveydenhuolto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat