Suuhygienisti - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kunnan suun terveydenhuoltoon vakituiseen työsuhteeseen suuhygienistiä.

Kirkkonummen suun terveydenhuolto on innovatiivinen, tulevaisuusorientoitunut suun terveydenhuollon ammattilaisten työyhteisö, jossa työskentelee 15 hammaslääkäriä, 8 suuhygienistiä, 20 hammashoitajaa ja 3 välinehuoltajaa. Kirkkonummella on kuusi toimipistettä ympäri kuntaa ja hoidamme kuntalaisten suun terveyttä vauvasta vaariin. Toimintamme keskiössä on aina asiakas ja teemme työtämme suurella sydämellä. Jokainen työntekijämme on meille arvokas ja tasa-arvoinen työyhteisön jäsen.

Oletko sinä etsimämme oma-aloitteinen ja aktiivinen suuhygienisti? Tarjoamme monipuolista suun hoito- ja terveydenedistämistyötä eri ikäisten asiakkaiden parissa. Tervetuloa joukkoomme!

Työt alkavat 2.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.
Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan 1.10.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 311959).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Päivi Häkkilä puh. 050 4140776, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi
Apulaisosastonhoitaja Maiju Sulin puh. 040 357 5053, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Suun terveydenhuolto
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.