Suuhygienisti - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin suun terveyspalvelut hakee suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja omaavaa, joustavaa ja innokasta ammattilaista. Toivomme sinulta innovatiivista suhtautumista oman työn ja työyhteisön kehittämiseen, sekä asiakaslähtöistä ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.
Tervetuloa iloiseen ja mukavaan joukkoomme!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu suuhygienisti.
Palkkaus KVTES:n mukainen.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.
Palvelussuhde täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Sari Mylläri p. 0504152288

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat