Suuhygienisti - Porvoon kaupunki

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Unelmien kotikaupungissa Porvoossa on tarjolla kaksi (2) suuhygienistin vakituista työpaikkaa. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaisesti.

Onko sinulle mukavat työkaverit, toimivat työvälineet ja työpaikan hyvä sijainti tärkeitä? Entäpä monipuoliset suuhygienistin työtehtävät? Jos vastasit kyllä - meillä on tarjolla tuota kaikkea juuri sinulle! Meitä on täällä parikymmentä hammaslääkäriä, yhdeksän suuhygienistikolleegaa ja kolmisenkymmentä hammashoitaja toivottamassa juuri sinut tervetulleeksi työyhteisöömme.

Meillä työskentely ei koskaan ole tylsää ja työhön saa vaihtelua perushammashoidon ja Sujuva Suuklinikka toiminnan myötä. Lasten tarkastuksia pääset tekemään eri kouluilla tai hoidontarpeen arviointeja ikäihmisille erilaisissa palvelutaloissa.

Teemme työtä kaksikielisesti, ja meillä pääset sujuvasti treenaamaan myös sitä toista kotimaista, mutta suomellakin pärjäät.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työterveyspalvelut sekä henkilöstöetuja (mm. virikeseteleitä sekä alennuksia mm. hieronnasta ja elokuvalipuista).

Meille tärkeää on työntekijässä joustavuus, oma-aloitteisuus ja positiivinen tekemisen meininki. Odotamme työntekijältä laillistetun suuhygienistin tutkintoa tai vastaavaa aiempaa opistotasoista tutkintoa.

Meillä positiivinen ja innostunut asenne ratkaisee! Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat suuhygienistiopiskelijat.

Palkkaus KVTES:n mukaisesti. Työmme teemme myös pääsääntöisesti virka-aikaan, eli päivätyönä.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 4 kk.

Tule meille!

Lähetä hakemuksesi 10.8.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/hammashoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Mari Heinonen, puh. 040 5488 793 tai mari.heinonen@porvoo.fi

Lisätietoja

Suun terveydenhuolto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat