Suuhygienisti - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä hakee suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen.

Suuhygienistin työtehtävät yksiköissämme ovat itsenäistä ja monipuolista vastaanottotyötä. Ajoittain työhön voi sisältyä myös hammaslääkärivastaanotolla avustamista sekä toimistotöitä. Hakijoilta edellytämme laillistettua hammashuoltajan tai suuhygienistin tutkintoa ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Eduksi katsomme monipuolisen työkokemuksen suuhygienistin tehtävistä sekä kokemusta oikomishoidon toteuttamisesta. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn innostavassa ja positiivisessa työympäristössä mukavien kollegoiden seurassa. Työskentely tapahtuu nykyaikaisessa ja viihtyisässä työympäristössä, ja käytössäsi ovat hyvät välineet työsi toteuttamiseen. Työnantaja tarjoaa myös hyvät työterveyshuollon palvelut ja työntekijäedut sekä e-passi-saldoa työhyvinvoinnin ja työkyvyn tukemiseksi.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antava vs. suun terveydenhuollon esimies Hanna Soini 040 480 4938 ja kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö Manu Leppikangas 040 152 5986.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Suun terveydenhuolto

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristönsuojelun, terveysvalvonnan ja ympäristöterveydenhuollon palvelut jäsenkuntiensa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän n. 40 000 asukkaalle. Kuntayhtymän suun terveydenhuollon yksiköllä on hammashoitolat kaikissa jäsenkunnissa. Potilastietojärjestelmänä suun terveydenhuollossa on WinHIT.


Osoite: Riistakatu 20, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat