Suuhygienisti - Kangasalan kaupunki

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen suun terveyspalvelut hakee suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja omaavaa, joustavaa ja innokasta ammattilaista. Toivomme sinulta innovatiivista suhtautumista oman työn ja työyhteisön kehittämiseen, sekä asiakaslähtöistä ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.
Tervetuloa iloiseen ja mukavaan joukkoomme!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu suuhygienisti.
Palkkaus SOTE-tes:n mukainen.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.
Palvelussuhde täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Mylläri, sari.myllari@kangasala.fi, puh.0504152288

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat