test
Suuhygienisti - Porvoon kaupunki

Onko sinulle mukavat työkaverit, toimivat työvälineet ja työpaikan hyvä sijainti tärkeitä? Entäpä monipuoliset suuhygienistin työtehtävät? Jos vastasit kyllä - meillä on tarjolla tuota kaikkea juuri sinulle!

Unelmien kotikaupungissa Porvoossa on tarjolla suuhygienistin sijaisuus. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.8.2022 asti.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Meitä on täällä parikymmentä hammaslääkäriä, yhdeksän suuhygienisti-kollegaa ja kolmisenkymmentä hammashoitaja toivottamassa juuri sinut tervetulleeksi työyhteisöömme.

Meillä työskentely ei koskaan ole tylsää ja työhön saa vaihtelua perushammashoidon ja Sujuva Suuklinikka toiminnan myötä. Lasten tarkastuksia pääset tekemään eri kouluilla tai hoidontarpeen arviointeja ikäihmisille erilaisissa palvelutaloissa. Teemme työtä kaksikielisesti. Työmme teemme myös pääsääntöisesti virka-aikaan, eli päivätyönä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työterveyspalvelut sekä henkilöstöetuja (mm. virikeseteleitä sekä alennuksia mm. hieronnasta ja elokuvalipuista).

Meille tärkeää on työntekijässä joustavuus, oma-aloitteisuus ja positiivinen tekemisen meininki. Odotamme työntekijältä laillistetun suuhygienistin tutkintoa tai vastaavaa aiempaa opistotasoista tutkintoa. Meillä positiivinen ja innostunut asenne ratkaisee!

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaisesti. Koeaika on 3kk. Tule meille!

Lähetä hakemuksesi 17.1.2022 klo 14 mennessä. Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Mari Heinonen, puh. 040 5488 793 tai mari.heinonen@porvoo.fi

Lisätietoja

Suun terveydenhuolto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat