Skip to main content
test

Tule töihin meille Karviaiseen! Haemme suuhygienistiä määräaikaiseen työsuhteeseen Karkkilan hammashoitolaan aikavälille 1.9.2022- 31.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen muodostuu Vihdin ja Karkkilan alueista. Sijaintimme on Länsi-Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella kivenheiton päässä pääkaupunkiseudusta.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys ja riittävä suomen kielen taito.
Suuhygienistin työ on Karviaisessa monipuolista ja työnjakoa on kehitetty pitkälle.

Tehtäväkohtainen palkka on 2635,87 € / kk. Potilastyöstä maksetaan paikallisen sopimuksen mukainen erillinen toimenpidepalkkio. Työaikamuotona on yleistyöaika, johon kuuluu puolen tunnin pituinen ruokatauko, joka on omaa aikaa. Viikkotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE -tes:n mukaan. Karviainen on savuton työnantaja.
Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Noudatamme 4 kk:n mukaista koeaikaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Klikkaa kohdasta "Hae työpaikkaa" ja jätä hakemuksesi samantien! Täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haastattelut järjestetään etä- tai puhelinhaastatteluina. Haastatteluun kutsutulle lähetetään linkki haastattelua varten. Ennen lopullista valintapäätöstä sovitaan tapaaminen Nummelan terveysasemalle Nummenselkä 2. 03100 Nummela, jossa tarkistetaan henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

https://karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suun terveydenhuollon osastonhoitaja Viola Storm , viola.storm@karviainen.fi, p. 044 042 1417

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Terveyspalvelut, Terveyspalvelukeskus, Suun terveydenhuolto

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.


Osoite: Huhdintie 23-25, 03600 Karkkila
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat