Skip to main content
test

Loviisan kaupungin suun terveydenhuolto hakee kahta suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 22.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, mutta osa-aikainen työskentelykin on mahdollista.

Meiltä saat hyvän perehdytyksen sekä kannustavan, mukavan ja koko ajan kehittyvän työyhteisön tuen monipuolisiin työtehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa suuhygienistin itsenäinen vastaanottotyö, hammaslääkärin avustaminen tarvittaessa, lasten tarkastukset, terveydenedistäminen esimerkiksi kouluilla ja laitoksissa. Voit myös osallistua oikomistiimin toimintaan halutessasi. Loviisan kaupungin suun terveydenhuollossa työskentelee kuusi hammaslääkäriä, kolme suuhygienistiä ja kymmenen hammashoitajaa. Lisäksi meillä käy oikoja ja suukirurgi.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, kuten työterveyshuollon palvelut, liikunta-ja kulttuuriedun ja maksutonta tyky-liikuntaa. Meillä saat ruokailla työajalla. Sinulla on mahdollisuus osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun suuhygienistin pätevyys tai loppuvaiheen opiskelija (vähintään 150 op suoritettuna) sekä hyvä suomen kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Aikaisempaa työkokemusta suuhygienistin työstä ei vaadita. Todistukset pyydetään esittämään haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 sekä 48 a §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava suuhygienisti Minna Valén, puh 044 505 1344, minna.valen@loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat